Hoffman, “esperançat” amb el retorn del Mobile tot i les nombroses absències

El CEO de la GSMA recorda que en 12 setmanes "obriran les portes" de la fira

Missatge d’optimisme del conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, sobre l’edició d’aquest 2021 del Mobile World Congress a Barcelona. Malgrat les recents cancel·lacions –que inclouen Google, BT, Ericsson o LG–, Hoffman ha assegurat en una carta als assistents al Mobile que està “esperançat” i “emocionat” amb la fira. “Reconeixem que no tothom podrà venir en persona, i no passa res perquè ampliarem l’esdeveniment físic amb un programa virtual”, ha afirmat.

Hoffman ha admès que “dir que l’últim any ha estat pertorbador és quedar-se curt” però ha apostat per mirar cap al futur. “En 12 setmanes obriran les portes del MWC21 a Barcelona”, ha insistit. “Ens veiem allà!”, ha afegit. El lema de l’edició d’enguany del Mobile és ‘Connected Impact’ i Hoffman considera que “és perfecte” en un any en què els participants a la fira en molts casos s’hauran de reunir de forma virtual.

“La mobilitat i, específicament, l’Internet mòbil, ens ha permès treballar, estar en contacte amb amics i persones estimades, i seguir connectats com mai abans”, ha recordat, afegint la importància que tindran el 5G, la intel·ligència artificial, el ‘big data’ o l’Internet de les Coses (IoT), elements centrals del congrés d’enguany.

Nou comentari