Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 16 i 17 de juliol
  • CA

El cap de setmana és el principi de la fi de l’onada de calor que ha tenallat Barcelona els darrers dies, tot i que encara les temperatures seran força altes. Ple estiu, en definitiva. L’agenda de la ciutat ofereix plans per a qui vol torrar-se al sol –amb crema de protecció, sobretot– i també pels qui volen fugir de la calorada.

Les següents 6 propostes conformen un dissabte i diumenge complets d’oci i cultura.

Dissabte 16 de juliol al matí

Per posar el cos en moviment, res millor que descobrir un esport nou: el Crossminton. La pista 3 del Poliesportiu Camp del Ferro (Sagrera) acull una trobada d’aquesta disciplina que fusiona bàdminton, tennis i squash. L’accés tafaner al Meeting Crossminton Barcelona és gratuït, participar-hi costa 14 euros i dóna dret a tot un matí (9h-13h) d’escalfament, entrenament, iniciació i competició amistosa tots contra tots, incloent el material, els entrenadors i un pica-pica.

Dissabte 16 de juliol a la tarda

El festival Grec s’acosta als més petits de cada casa amb la proposta Grec en família, apta per a nens i nenes a partir de 3 anys. Tota una tarda de concerts i activitats relacionades amb les arts escèniques. A les 18:30h toca Quimi Portet i a les 20h, Joan Miquel Oliver. I de 16:30h a la posta de sol, tallers per elaborar titelles, contest a cau d’orella des de dos metres de distància, llibres sonors amb auriculars, històries inclusives i un escampall d’instal·lacions per estimular la curiositat. L’entrada general costa 12 euros però hi ha diversos descomptes.

Dissabte 16 de juliol a la nit

I encara més sorpreses de la mà del festival Grec! Ve equipat amb el Grec al Sec: una cita gastronòmica ben original a la plaça de Margarida Xirgu. Públic i artistes es barregen en una mena de plaça Major del festival, que des de l’any passat permet degustar les especialitats del barri del Poble Sec. Bars i restaurants de la zona hi ofereixen els seus millors plats de dimecres a dissabte.

Diumenge 17 de juliol al matí

El Raval està de festa major i els carrers i places s’omplen de propostes tan diverses com el barri mateix. El programa complet és pot trobar aquí. Tres actes Als Jardins de Rubió i Lluch a les 11h comença una cercavila de cultura popular i gegants, que desfilarà pels carrers Hospital, Carme i dels Àngels fins al Jardí dels Tarongers. A la mateixa hora a la Rambla del Raval obre la Khaima cultural marroquina amb música, gastronomia i artesania. Després de dinar, la plaça Blanquerna és l’escenari d’una edició especial del mercat Flea de productes de segona mà i sostenibles. 

Diumenge 17 de juliol a la tarda 

I de festa major a festa major, només creuant el Paral·lel: el Poble-Sec també està de celebració! Múltiples espais del barri acullen activitats aquest diumenge. Per exemple als Jardins de les Tres Xemeneies tindrà lloc la trobada de grafitti i roller disco CULTURAPIA_BCN, a la plaça de Santa Madrona –patrona del barri i de Barcelona– hi haurà sardanes, a la plaça del Sortidor comença un Correfoc infantil i adult amb tabalada, i a la Koska Taverna del carrer Blai hi haurà blues i swing.

Diumenge 17 de juliol a la nit

La cirereta del cap de setmana la posen els Lluïsos d’Horta, escenari del segon Overlook, un Festival de Cinema Fantàstic, Còmics i Joguines dels anys setanta i vuitanta. Dos dies d’activitats per als friquis del gènere que permet tornar a veure pel·lícules descatalogades i poc conegudes, a més de xerrades, mercats de rareses i concerts. La cloenda inclou un sopar popular al carrer, la projecció del curt La última Navidad del Universo (2019) i el llargmetratge de culte FREAKS, La parada de los monstruos (1932), i un concert de Dani Rottenbrain i els Monster Rockers.

Més notícies
Rigoberta Bandini durant la seva interpretació d'Ay Mamá', al Benidorm Fest / RTVE
Com aconseguir les entrades pel concert de comiat de Rigoberta Bandini
Notícia: Com aconseguir les entrades pel concert de comiat de Rigoberta Bandini
Comparteix
Es posen a la venda els tíquets per a l'actuació de l'autora d''Ay mamá' a Barcelona abans de retirar-se per un temps
Una imatge d'arxiu de l'estació de Sants | Jordi Play
Quins trajectes d’alta velocitat des de Barcelona costaran la meitat
Notícia: Quins trajectes d’alta velocitat des de Barcelona costaran la meitat
Comparteix
Els preus dels trens Avant que surten des de l'estació de Sants cauran un 50% entre setembre i desembre
Interior del Gran Teatre del Liceu / Wikimedia - Josep Renalias
Bo Cultural Jove: qui i on es podran gastar fins a 400 euros a Barcelona
Notícia: Bo Cultural Jove: qui i on es podran gastar fins a 400 euros a Barcelona
Comparteix
Productes i serveis que estan inclosos i exclosos a la promoció estatal per als qui compleixen 18 anys
Molino de Pez, el nou projecte barceloní de La Ancha / Foto: Instagram
Obre local a Barcelona una de les cuines centenàries de Madrid
Notícia: Obre local a Barcelona una de les cuines centenàries de Madrid
Comparteix
Uns fogons amb solera busquen obrir camí a la cuina castellana entre el públic català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa