Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cop contra una xarxa de venda de droga que mortificava veïns de Barcelona
  • CA

Cop contra una xarxa de droga que mortificava veïns de diferents barris de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellar un grup que operava des de quatre domicilis de Barcelona -repartits entre els districtes de Sant Andreu i de Nou Barris- i un altre de Badalona. A banda dels habitatges, un altre punt de venda es situava en un bar de Trinitat Vella, que causava molèsties freqüents al veïnat.

Els Mossos han revelat aquest diumenge l’operació conjunta amb la Guàrdia Urbana, que es va llançar el passat mes de maig. Cinc persones van acabar detingudes en els escorcolls que es van practicar.

Els arrestats estan acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de formació de grup criminal. Els Mossos d’Esquadra han explicat a través d’un comunicat que “el dispositiu es va iniciar després que agents de la Unitat Territorial de Sant Andreu de la Guàrdia Urbana tinguessin sospites que un grup d’individus es dedicava a la venda de drogues des d’un bar ubicat en el barri de la Trinitat Vella”.

Molèsties als veïns

La policia assegura que el grup que es dedicava presumptament al narcotràfic “generava una gran quantitat de molèsties veïnals i sensació d’inseguretat”. Els Mossos precisen que la incomoditat no era només per la presència de consumidors que acudien a comprar estupefaents, “sinó també perquè en algunes ocasions les consumien als voltants i abandonaven els estris que serveixen per a la seva manipulació i consum“, afegrix la policia.

Agents de la unitat d’investigació dels Mossos al districte de Sant Andreu i de la unitat territorial de la Guàrdia Urbana a Sant Andreu i a Nou Barris van formar un equip conjunt de treball per destapar la xarxa. Les indagacions van prosperar amb la identificació de persones que es dedicaven a distribuir la droga des del bar de Trinitat Vella i amb la localització dels pisos des que la banda també feia servir com a llocs de venda, així com per emmagatzemar la mercaderia i repartir-la. Els agents van requisar droga, diners en efectiu i material per a la preparació i distribució de les substàncies il·legals.

Més notícies
Armes i droga trobades el 2016 a un detingut / Mossos d'Esquadra
Fiscalia vol empresonar dos mossos per posar droga al cotxe d’un estibador
Notícia: Fiscalia vol empresonar dos mossos per posar droga al cotxe d’un estibador
Comparteix
Se'ls acusa de parar-li una trampa al treballador portuari perquè acabés a presó
Passeig de la platja de la Nova Mar Bella / Vicente Zambrano González
Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
Notícia: Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
Comparteix
Aclareixen que la noia ha sigut agredida per una altra en una baralla
Persones passejant a la Rambla, en una imatge d'arxiu / David Zorrakino (Europa Press)
Tornen els captadors de la Rambla que ofereixen droga als turistes
Notícia: Tornen els captadors de la Rambla que ofereixen droga als turistes
Comparteix
L'Ajuntament de Barcelona està treballant per localitzar i desmantellar aquests punts de venda
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB
Barcelona contracta auxiliars per tapar ‘forats’ a la Guàrdia Urbana
Notícia: Barcelona contracta auxiliars per tapar ‘forats’ a la Guàrdia Urbana
Comparteix
Malestar sindical amb l'Ajuntament pel personal sense formació policial exigida que fa tasques de seguretat complementàries

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa