Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’episodi en què una noia de 19 anys ha sigut trobada desorientada i ferida aquesta passada matinada a la platja de la Mar Bella com una presumpta baralla i no com una agressió sexual, com s’ha informat en un primer moment al trascendir el fet. Fonts de la policia catalana han explicat que tot apunta que la víctima s’ha barallat amb una altra noia, que li hauria provocat les lesions greus per les quals ha hagut de ser atesa. La suposada responsable de les ferides no ha sigut detinguda, per ara.

La presumpta agressora va causar ferides a la cara a la víctima, que ha quedat estabornida al passeig de la Mar Bella, on ha sigut localitzada cap a les quatre de la matinada d’aquest divendres, informa l’ACN. La zona està força concorreguda per les nits aquests dies, ja que a prop se celebren els concerts del festival Primavera Sound, dins del recinte del Fòrum.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava a la zona va ser alertada per dues joves que van trobar-ne una altra amb signes d’estar desorientada i amb ferides. La víctima va ser atesa pel SEM i trasllada a l’hospital.

Nas i mandíbula trencades

La noia ferida ha sigut traslladada amb contusions greus a l’Hospital Clínic. El diagnòstic indica que tenia el nas i la mandíbula trencada. La seva vida no corre perill.

L’Hospital Clínic atén cada setmana nou víctimes d’agressions sexuals. Són dades del balanç de 2021, que va sumar 468 persones ateses, la majoria dones, que van ser tractades pel servei d’urgències. Cada mes són 39 pacients que han de visitar aquest hospital perquè un home ha abusat sexualment d’elles. També dona altres dades del perfil dels agressors: El 100% dels agressors van ser homes i aproximadament en el 50% dels casos coneguts per les víctimes. I l’edat està entre els 16 i els 25 anys.

Més notícies
La platja de Sant Miquel / AL PHT Air Picture TAVISA
Els banyistes amb discapacitat exigeixen a Colau el canviador promès
Notícia: Els banyistes amb discapacitat exigeixen a Colau el canviador promès
Comparteix
Es queixen que no s'ha instal·lat a la platja de Sant Miquel un mes després de començar la temporada, mentre que l'Ajuntament nega que hi hagi cap retard
Passatge en un bus llançadora del Primavera Sound, amb la majoria dels viatgers sense mascareta / Cedida
Un conductor de bus es planta per la manca de mascaretes al Primavera Sound
Notícia: Un conductor de bus es planta per la manca de mascaretes al Primavera Sound
Comparteix
Es nega a dur més passatgers del festival després de fer dos trajectes amb bona part dels viatgers sense cobrir-se la boca
Una imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana / GUB
Investiguen una agressió sexual i una pallissa a una noia de 19 anys
Notícia: Investiguen una agressió sexual i una pallissa a una noia de 19 anys
Comparteix
La noia presenta senyals de violació i també diversos cops a la cara
Dues persones sense sostre, dormint al carrer a Barcelona / Jordi Play
Creixen les persones sense llar que denuncien agressions a Barcelona
Notícia: Creixen les persones sense llar que denuncien agressions a Barcelona
Comparteix
Arrels alerta que el nombre de persones que fa més de dos anys que viuen al ras es dispara arran de la pandèmia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa