Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un lladre ataca dues dones i tira una d’elles escales avall a Barcelona
  • CA

Una dona ha resultat ferida aquest dimarts després que un lladre s’hagi abraonat sobre ella i una acompanyant per robar-les a la muntanya de Montjuïc, a Barcelona. Els fets han ocorregut aquest migdia i ha calgut traslladar la víctima a l’Hospital Clínic, ha informat El Periódico i el TOT Barcelona ha pogut confirmar.

El succés que ha acabat amb la dona contusionada s’ha produït al voltants de les 13.30 hores. La víctima passejava amb una amiga per l’avinguda Miramar i pujaven per unes escales al Parc de la Primavera quan el delinqüent les ha abordat. L’individu ha aconseguit arrencar el penjoll que una de les dues dones duia posat, segons expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra.

L’acompanyant de la dona atacada ha reaccionat ràpid i s’ha tornat contra el lladre, amb qui ha començat a forcejar per tractar d’impedir que escapés amb la joia sostreta. La disputa ha acabat amb una de les dones per terra i rodant diversos metres escales avall. El lladre ha aconseguit fugir enmig de la confusió.

Ferides de diversa consideració

Una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha acudit al lloc dels fets. Els sanitaris han atès la dona ferida, que ha patit contusions de diversa consideració. L’afectada ha acabat sent desplaçada a l’Hospital Clínic per ser tractada de les ferides que el contratemps li ha causat.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació. Per ara, no s’han produït detencions. Atribueix un delicte de robatori amb força i intimidació a l’autor dels fets.

Multireincidents de l’estrebada

Per altra banda, la policia va detenir 12 presumptes lladres de rellotges aquest passat de setmana, a qui acusa de dedicar-se a furtar rellotges i acumular suposadament 94 antecedents.

Igual que el suposat delinqüent que ha causat les ferides a una dona al voler prendre-li el penjoll, els Mossos assenyalen que els lladres reincidents apresats aquest cap de setmana feien ús del mètode de l’estrebada per furtar rellotges. Han trascendit diversos episodis de robatoris violents de rellotges d’alt valor els últims dies a Barcelona.

Un home va denunciar que un grup de persones l’havien amenaçat amb una arma blanca la setmana passada a prop de la plaça Sant Jaume per forçar-lo a lliurar un rellotge d’edició limitada i de preu prohibitiu, un model de la marça Hublot que va quantificar en 800.000 euros. Els agents, però, van comprovar que l’afectat exagerava i van reduir força el preu: van certificar que el valor real del rellotge al mercat voltava els 43.000 euros.

Més notícies
Un agent practicant una detenció / Mossos
Detenen 12 lladres de rellotges a Barcelona que acumulaven 94 antecedents
Notícia: Detenen 12 lladres de rellotges a Barcelona que acumulaven 94 antecedents
Comparteix
Les detencions s'han fet en el marc del Pla Tremall, que lluita contra la multireincidència en robatoris
Vista d'El Corte Inglés a la Diagonal de Barcelona / GSV
Doble robatori per encastament a Barcelona, un a El Corte Inglés
Notícia: Doble robatori per encastament a Barcelona, un a El Corte Inglés
Comparteix
Els Mossos investiguen irrupcions de matinada al centre comercial i a una boutique de passeig de Gràcia
Passeig de la platja de la Nova Mar Bella / Vicente Zambrano González
Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
Notícia: Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
Comparteix
Aclareixen que la noia ha sigut agredida per una altra en una baralla
Membres del Grup d'Habitatge de Sants i del Sindicat de Barri de Poble-Sec han ocupat la seu del Districte Sants-Montjuïc el 10 de maig de 2022, com a senyal de protesta per les condicions en què viu una família desnonada en una pensió de l'Ajuntament / Martí Rodríguez (ACN)
Activistes per l’habitatge ocupen la seu del districte de Sants-Montjuïc
Notícia: Activistes per l’habitatge ocupen la seu del districte de Sants-Montjuïc
Comparteix
Denuncien les condicions en què viu una família vulnerable en un espai que els ha ofert l'Ajuntament, on no hi ha cuina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa