Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen 12 lladres de rellotges a Barcelona que acumulaven 94 antecedents
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van arrestar durant el cap de setmana dotze lladres de rellotges a Barcelona que acumulaven entre tots gairebé un centenar d’antecedents. Les detencions es van fer en el marc del Pla Tremall, que lluita contra la multireincidència en els robatoris amb força a la capital catalana.

Segons informa el cos policial, l’objectiu principal de les persones arrestades era robar mitjançant una estrebada rellotges, telèfons, motxilles i bosses de mà, motiu pel qual alguns dels detinguts anaven en grup quan van ser interceptats pels agents. En aquest cas, la majoria de les detencions van tenir lloca als districtes de Ciutat Vella, l’Eixample i Sant Martí.

En els darrers dies, els Mossos d’Esquadra han registrat diversos casos de robatori amb violència, principalment de rellotges. Entre els episodis més destacats hi ha els robatoris d’un rellotge valorat en 42.000 euros al carrer dels Lledó i d’un altre a la Via Laietana i el cas d’un home a qui un grup de lladres va agredir per robar-li el rellotge i altres pertinences quan anava diumenge pel carrer Cardenal Reig del districte de les Corts.

Totes aquestes detencions es van fer en el marc del pla d’acció Tremall, que lluita contra la multireincidència en els robatoris violents. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen durant el cap de setmana a la capital catalana.

Febre pels rellotges i els mòbils

El 90% dels furts violents que tenen lloc a Barcelona es produeixen al carrer, i els mòbils, bosses de mà i rellotges són els objectes més sostrets pels lladres. Segons les darreres dades de la Guàrdia Urbana, cada dia es cometen una mitjana de 25 robatoris amb violència a la ciutat. Ara bé, els rellotges només suposen el 7% dels objectes robats, davant del 46% que són els telèfons mòbils.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa