Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferit un home després de ser assaltat al carrer per robar-li el rellotge

Aquest diumenge, cap a les 16:00h de la tarda, al Cardenal Reig de les Corts un home va ser assaltat al carrer per robar-li el rellotge i altres pertinences. La víctima, a més, va quedar ferida de gravetat i va haver de ser traslladada a un centre hospitalari i operada de la mandíbula, segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts policials. A més, el rotatiu afegeix que la víctima sortia del domicili de la seva parella quan va ser assaltat per un grup de lladres especialitzats en el robatori de rellotges.

Rellotges, entre els objectes més robats

A Barcelona, el 90% dels furts violents es produeixen al carrer, i els mòbils, bosses de mà i rellotges són els objectes més sostrets pels lladres segons les darreres dades de la Guàrdia Urbana. A més, cada dia es cometen una mitjana de 25 robatoris amb violència a la ciutat. Ara bé, els rellotges només suposen el 7% dels objectes robats, davant del 46% que són els telèfons mòbils. Sigui com sigui, els darrers dies el robatori de rellotges ha estat notícia a Barcelona. I curiosament, amb mentides incloses per part de la víctima.

I és que la setmana passada, un turista denunciava el robatori violent d’un rellotge que valorava en 800.0000 euros. Però el propietari d’un rellotge de luxe i d’edició limitada de la marca Hublot robat a prop de la plaça Sant Jaume va exagerar en el preu, i molt, perquè els Mossos el van taxar en 43.000 euros, és a dir, un import 18 cops superior al valor real del rellotge al presentar la denúncia. Però és que a més, segons es veu a les imatges de les càmeres de seguretat que la policia ha visionat, els assaltants no van exhibir cap ganivet ni van amenaçar el denunciant amb cap arma.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir tres lladres multireincidents el passat cap de setmana, enxampats quan intentaven fugir just després d’arrencar un rellotge valorat en 150 euros a una parella de turistes. Els delinqüents sumen junts 51 antecedents policials de petita delinqüència.

I tot just fa un mes, els Mossos detenien a Barcelona un lladre que havia robat d’una estrebada a un vianant un rellotge de luxe valorat en 360.000 euros. Dos agents del cos que feien un patrullatge preventiu de robatoris a la ciutat el van poder detenir però els dos agents van quedar ferits. L’home tenia 12 antecedents judicials.

Nou comentari

Comparteix