Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEOS | Un incendi en un pis talla el Paral·lel i fa evacuar un hotel
  • CA

Un incendi en un pis de l’avinguda Paral·lel ha obligat a tallar el trànsit d’aquesta artèria barcelonina. Un hotel que hi ha a la finca del costat ha evacuat als seus hostes i personal per evitar riscos, després de l’incendi fatal en un hotel del Poble Sec fa tres dies. Una persona ha resultat ferida i ha estat traslladada a l’hospital Vall d’Hebron per cremades a una mà, han indicat al TOT Barcelona fonts municipals.

Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat en l’extinció de les flames i el foc es dona ja per apagat. L’edifici afectat és un bloc de pisos al número 87 del Paral·lel, a l’alçada del carrer Poeta Cabanyes de Poble Sec.

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) també han participat en la resolució del sinistre. Malgrat que el foc només ha calcinat un habitatge, els Bombers han fet confinar als inquilins de tot el bloc i després han entrat a revisar i ventilar tot l’immoble.

Diversos vídeos gravats per testimonis mostren l’ensurt que ha generat el foc, molt visible des del carrer i els blocs de pisos propers. Els bombers han hagut de fer servir el braç articulat del camió per arribar fins a la finestra del pis en flames.

Precisament aquest dissabte va tenir lloc un dramàtic incendi en una habitació d’hotel al carrer Nou de la Rambla, al barri del Poble Sec. Va causar 8 ferits de diferent gravetat i una víctima mortal. L’endemà del foc els Bombers van ordenar clausurar l’hotel en considerar que no complia tots els requisits de seguretat i va caldre reallotjar 16 hostes. Aquest dimarts s’ha sabut, a més, que el sinistre va ser provocat per una clienta que també hi era allotjada i que ja havia protagonitzat un altre foc a Gràcia, segons ha publicat El País citant fonts policials. Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies del cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa