Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’incendi mortal de l’hotel del Poble-sec hauria sigut provocat
  • CA

El foc mortal d’un hotel al barri del Poble-sec hauria estat provocat. Nou persones van resultar ferides i una d’elles va morir. Una dona hauria calat foc a la seva habitació d’aquell establiment, segons apunta El País de fonts de la investigació policial. Aquesta persona prèviament ja va estar hospitalitzada per un incendi a casa seva, al barri de Gràcia, que els agents consideren provat que hauria estat provocat. A més, segons el mateix diari, seria conflictiva, hauria amenaçat prèviament amb “incendiar l’edifici” i estava sota la lupa dels serveis socials, que haurien demanat en diverses ocasions el seu ingrés immediat a un centre psiquiàtric, degut al seu estat mental.

El mateix regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, anunciava a través de les xarxes socials la mort del ferit crític en l’incendi de l’Hotel Coronado del Poble-sec. La víctima mortal era un veí de Saragossa d’origen pakistanès de 44 anys, responsable d’una empresa de mòbils, segons han dit a Metrópoli Abierta fonts de la comunitat pakistanesa barcelonina. Hauria vingut a la capital catalana per feina i s’hostatjava en aquest hotel del carrer Nou de la Rambla, proper als carrers del Raval on hi ha el clúster de botigues de venda i reparació de telèfons mòbils. Hauria mort el mateix vespre de dissabte.

A hores d’ara continuen ingressades quatre persones a l’hospital, una d’elles la dona acusada d’haver cremat l’hotel. L’accident va ser tan aparatós que fins i tot dos hostes de la tercera planta de l’hotel Coronado van saltar per la finestra per fugir de les flames, gràcies als matalassos que els han preparat al carrer treballadors de l’establiment i uns veïns.

Segons va explicar poc més tard Gerard Pradas, cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona, la resta de víctimes, més enllà de les hospitalitzades, van ser donades d’alta in situ. Això són un total de quatre persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa