Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El gos d’un lladre que intentava robar una bici acaba mossegant un policia

La Guàrdia Urbana s’ha torbat aquest divendres a la nit una detenció complicada al barri del Raval, a Ciutat Vella. La policia municipal, tal com detallen a les xarxes socials, ha detingut un home que intentava robar, segons apunten els policies de forma violenta, dos mòbils i una bicicleta a una altra persona. La situació s’ha anat complicant i el gos de lladre ha acabat mossegant diverses vegades tant a la víctima com a un agent que practicava la detenció.

La policia ha traslladat el gos al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAACB) de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest equipament, que compta amb una vintena de professionals, és el màxim responsable de vetllar pel benestar d’aquelles mascotes que es troben abandonades o en mal estat fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats per altres persones.

Més policia al Raval

Molts veïns del Raval reclamen un augment important d’agents a la zona. Més enllà de robatoris com aquests, el que realment preocupa és l’augment de narcopisos al barri. Durant aquest darrer any de mandat l’Ajuntament ha volgut incrementar la presència d’agents de la Guàrdia Urbana a Ciutat Vella en un 20%. D’aquesta manera, segons informava el cos policial l’octubre de l’any passat, es reforça el patrullatge uniformat en aquelles zones on “s’ha detectat un increment del consum de drogues a la via pública”. Aquests nou equips de policies se sumen al que ja patrullen habitualment pels punts “d’interès especial” de Ciutat Vella.

Malgrat l’augment policial, la percepció d’inseguretat segueix estesa en algunes zones del districte. Com a mínim, això és el que han manifestat set entitats comerciants de Ciutat Vella recentment, advertint també “al futur alcalde o alcaldessa” de Barcelona que cal prendre més mesures. En una roda de premsa feta a inicis de febrer, les entitats van reclamar a l’Ajuntament “un pla que aturi la delinqüència i la proliferació d’estupefaents que compliquen i generen perillositat en el dia a dia dels barris”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa