Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen més Mossos per lluitar contra el narcotràfic a Ciutat Vella
  • CA

L’Ajuntament va reconèixer aquest divendres que cal intensificar la lluita contra el tràfic de drogues a Ciutat Vella i, sobretot, al Raval. El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, va admetre que hi ha “un problema real de seguretat i convivència”, raó per la qual va demanar al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, “més efectius dels Mossos i més recursos”. També va demanar més implicació del Ministeri d’Interior. Aquestes peticions, va assegurar, ja les ha fet arribar als càrrecs pertinents. “Agraeixo el compromís dels Mossos, però calen més efectius“, va insistir Batlle.

Per part seva, Batlle va afirmar que l’Ajuntament continua compromès en aquesta lluita i que ha incrementat el nombre d’agents encarregats de buscar i desmantellar punts de venda de drogues. Pel que fa a la feina que ja es fa en aquest sentit, va indicar que cada setmana es desmantellen una mitjana d’un o dos punts de venda de droga.

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, també considera que fan falta canvis

D’altra banda, el regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, també va insistir que fa falta anar més enllà perquè aquesta situació canviï. Des del seu punt de vista, és necessari fer un “salt d’escala”, ja que, va considerar, “no pot ser que es tanqui un punt de venda de droga i se n’obri un altre”.

Pel que fa a la situació de les drogues al Raval, integrants de la plataforma veïnal Acció Raval alerten des de fa setmanes que hi ha un augment dels punts de venda de drogues i del consum al carrer. A més, Acció Raval també està avisant amb preocupació que els narcopisos estan tornant. Des de l’Eix Comercial del Raval i Acció Raval van dir fa uns dies al TOT Barcelona que, per tal de combatre millor aquest problema, fan falta més polítiques de prevenció i més feina de serveis socials, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa