Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts en desmantellar un punt de venda de droga al Raval
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desmantellar aquest dimecres un punt de venda de drogues en un pis del número 24 del carrer de la Lluna, al Raval. Tal com expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, durant l’operació els agents van detenir dues persones. Una d’elles, diuen, era la responsable del punt de venda i a l’altra se la buscava perquè tenia un requeriment judicial d’ingrés a presó.

D’altra banda, fonts dels Mossos informen que en l’interior del pis es van trobar diners en efectiu, diverses dosis de crack i heroïna, bàscules de precisió i estris per a la manipulació de drogues. Els cossos policials, afegeixen, es van assabentar dels fets perquè els hi va arribar una informació que alertava que el pis intervingut s’estava fent servir de punt de venda.

Fa sis dies es va desmantellar un altre punt de venda

Aquesta operació s’ha produït sis dies després que es produís el desmantellament d’un altre pis, on es venia droga al carrer Roig. En aquell cas també es van detenir dues persones i es van trobar les mateixes drogues: crack i heroïna, juntament amb altres. Tanmateix, es van trobar 300 euros en efectiu.

Pel que fa al context global de les drogues al Raval, integrants de la plataforma veïnal Acció Raval alerten des de fa dies que els punts de venda i el consum al carrer han augmentat en els darrers mesos. Per part seva, els Mossos d’Esquadra no tenen constància d’aquest repunt, però sí que en tenen integrants de l’Eix Comercial del Raval, tal com diuen al TOT Barcelona. Des de l’Eix Comercial del Raval i Acció Raval insisteixen que, per tal de lluitar millor contra aquest problema, cal fer més polítiques de prevenció i més feina de serveis socials, entre altres. És la manera, diuen, d’afeblir aquest problema que porta a tanta gent a consumir en diferents pisos del Raval.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa