Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un pis de venda de drogues al barri del Raval. La policia catalana s’ha endut dues persones detingudes i han trobat diverses drogues al pis, entre les quals hi havia crack i heroïna. També han trobat estris per a la seva manipulació i 300 euros en efectiu. El pis estava ocupat i amb la intervenció de la policia ha pogut retornar el pis al seu amo ha pogut tornar al seu propietari.

El barri del Raval està lamentant, darrerament, un augment de pisos de venda de droga. L’associació Acció Raval ha denunciat en diverses ocasions que cada cop hi ha més narcopisos per la zona. En una entrevista a Betevé, els veïns del barri van assegurar que tenen constància d’una quinzena de pisos d’aquestes característiques.

Absència de l’ajuntament

La pandèmia va fer minvar aquest l’aparició dels narcopisos. Tot i això, amb el retorn a la vida normal, aquests han tornat a agumetnar, segons denuncia Acció Raval. L’entitat critica l’absència de l’ajuntament a l’hora d’aturar l’activitat d’aquests pisos. En aquest sentit, lamentant “l’absència de polítiques de prevenció i atenció. Les xarxes socials van plenes d’imatges de consum de droga als carrers del barri”.

També asseguren que s’han trencat tots els punts amb l’Ajuntament i que només tenen contacte amb la policia: “Els únics amb qui tenim contacte directe són els cossos policials”.

Casos també a Ciutat Vella

No és el primer cop que la policia intervé en un pis de venta de drogues. Fa poc els Mossos també van enxampar un altre pis, aquest cas en una operació especial al barri de Ciutat Vella. En aquest cas, segons va informar la mateixa policia a les xarxes socials, van confiscar al voltant de 1.100 pastilles d’èxtasi, així com altres drogues com marihuana o cocaïna. Tal com ha passat al pis del Raval, en aquesta ocasió també van torbar diners en efectiu. En aquest cas, però, una mica més. 4.100 euros en efectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa