Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellats dos pisos de Barcelona on es venia droga a turistes
  • CA

Un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha culminat amb el desmantellament de dos punts de venda de droga per a turistes al districte de Ciutat Vella. En concret, l’operació s’ha centrat en dos pisos ubicats al barri del Raval, als carrers de Sant Pacià i de l’Aurora, i ha acabat amb la detenció de quatre persones per un presumpte delicte de tràfic de substàncies estupefaents.

Segons ha detallat el cos policial barceloní a través de les xarxes socials, l’actuació ha tingut lloc a primera hora del matí, quan els agents han fet diferents entrades en els dos domicilis on s’havia detectat activitat sospitosa. El desplegament policial ha permès comissar prop de 1.100 pastilles d’èxtasi, a més d’altres substàncies estupefaents com per exemple marihuana o cocaïna. També s’ha trobat en els pisos 4.100 euros en efectiu i una balança de precisió.

En total, el dispositiu ha finalitzat amb la detenció de quatre persones per un presumpte delicte de tràfic de substàncies estupefaents. També hi ha set persones més investigades pel mateix delicte que podrien haver col·laborat amb aquest grup de distribució de drogues, que tenia com a objectiu principal captar turistes de la capital catalana.

La investigació dirigida pels Mossos d’Esquadra continua oberta i no es descarten més detencions al respecte.

Captadors a la Rambla

Precisament, a mitjans del passat mes de juny, el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, confirmava que la recuperació del turisme a la ciutat havia fet ressorgir l’activitat dels captadors que ofereixen substàncies estupefaents als turistes als voltants de la Rambla. “Des del districte de Ciutat Vella ens han avisat del ressorgiment de captadors en la zona de la Rambla. Estem treballant per identificar aquests punts de venda”, assegurava Batlle, en el marc de la comissió de Presidència.

En aquest sentit, per poder dur a terme localitzar dels punts de venda al centre de la capital catalana, el consistori barceloní remarcava com a factor indispensable la col·laboració de les diferents associacions veïnals amb presència a la zona, ja que poden aportar molta informació que ajudi a identificar els establiments o domicilis des d’on s’estigui oferint drogues principalment als turistes que visiten la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ecs ! a juliol 29, 2022 | 20:12
    Ecs ! juliol 29, 2022 | 20:12
    Un gran nivell els "turisme" de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa