Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dimarts un punt de venda de droga en un pis del Raval. La intervenció policial ha tingut lloc al carrer Reina Amàlia número 13, arran d’una investigació iniciada a l’abril per diversos indicis de tràfic de droga a l’interior de l’immoble. L’intervenció forma part del dispositiu Ubiq iniciat l’any passat i conjunt amb la Guàrdia Urbana.

Portaveus dels Mossos d’Esquadra detallen al TOT Barcelona que durant el registre s’ha detingut una dona de 44 anys i de nacionalitat espanyola, acusada d’un delicte de tràfic de droga. No es tractaria d’un narcopis, perquè en aquest cas els compradors no consumien els estupefaents a l’interior de l’habitatge. “Amb aquesta entrada enguany la policia ja ha actuat en 42 pisos o locals on es venia o consumia droga i s’han efectuat 36 detencions”, indiquen fonts del cos.

Nou comentari

Més notícies
Una patrulla de Mossos en una imatge d'arxiu / Mossos

Uns traficants converteixen una antiga papereria en un supermercat de droga

Cinc persones queden detingudes | Entre tots ells acumulen gairebé 160 antecedents
La pancarta amb què els veïns del carrer Salvador denuncien que el seu carrer s'ha convertit en un supermercat de la droga / S.B.

La batalla contra la droga d’un carrer dedicat a una família il·lustre

Els veïns del carrer dels Salvador han dit prou durant el confinament a a la degradació del seu entorn i divendres els va rebre Albert Batlle | Cada dia graven baralles i narcotràfic a petita escala

Dos arrestats en una batuda contra el narcotràfic a dos bars i una perruqueria

Els Mossos i la Guàrdia Urbana identifiquen 39 persones en un dispositiu al districte de Sant Andreu
Els Mossos han desarticulat un grup que enviava marihuana per correu a Alemanya / CME

Cau una banda que enviava marihuana per correu a Alemanya

Els Mossos han detingut dues persones i han intervingut 30 kilos de droga