Dos arrestats en una batuda contra el narcotràfic a dos bars i una perruqueria

Els Mossos i la Guàrdia Urbana identifiquen 39 persones en un dispositiu al districte de Sant Andreu

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van desplegar ahir a la tarda un operatiu contra el tràfic de drogues al barri de Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu. La batuda va acabar amb dues persones detingudes perquè tenien requeriments judicials pendents, l’aixecament de quatre actes administratives per possessió drogues, dues citacions judicials i 39 identificacions.

La policia catalana i local van començar a les 19 hores un dispositiu que va consistir a entrar a dos bars, una perruqueria situada al carrer Almassora i una botiga de queviures del carrer Turó de la Trinitat, a la frontera entre Sant Andreu i Nou Barris. Els investigadores tenien constància que allà s’hi venia i consumia droga, a més de comprar objectes robats, un delicte conegut com receptació. La policia de la Generalitat va anunciar el dispositiu ahir al vespre a través de Twitter. 

[r:1]

El contacte entre els agents de la policia de proximitat i els veïns de Trinitat Vella va ser clau per a la intervenció d’ahir a la tarda, segons destaquen els Mossos. 

Més informació

Nou comentari