Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau una banda que enviava marihuana per correu a Alemanya
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que cultivaven marihuana i l’enviaven per correu a Alemanya. La investigació la van començar agents de la comissaria de Gràcia el setembre de l’any passat quan un testimoni els va avisar que havia rebut dues caixes, amb destí a Alemanya i que tenien remitent fals, que feien molta olor de marihuana. Al seu interior es van trobar 800 grams d’aquesta droga.

Els investigadors van estirar del fil del remitent i van aconseguir identificar-lo com l’encarregat d’organitzar els enviaments, que sempre anaven dirigits a un comprador alemany que entre el juny del 2019 i el març del 2020 li hauria transferit uns 80.000 euros. L’altre detingut, que tenia una botiga grow shop a Cornellà, era l’encarregat de cultivar la marihuana al seu domicili de Castelldefels.

A finals de juny els Mossos van fer tres entrades i van intervenir 30 kilos de marihuana, 550 plantes, 7.500 euros i diversos estris per al pesatge, el cultiu i l’embalatge de la droga. Bona part del material intervingut estava amagat en una porta oculta darrere d’un prestatge del garatge del domicili de Castelldefels. La marihuana requisada –entre plantes i la preparada per enviar– té un valor de més de 50.000 euros al mercat.

Quatre detinguts a Sants

Els Mossos d’Esquadra també han detingut quatre persones d’entre 22 i 38 anys a Sants-Montjuïc. A l’operació es van intervenir 800 plantes de marihuana i material per al seu cultiu. En aquest cas, es tracta d’una operació llampec, ja que dos agents de la policia catalana que patrullaven a peu van veure que a l’exterior del domicili investigat hi havia diversos transformadors d’electricitat i, quan s’hi van apropar, van poder veure diverses plantes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa