Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
En estat crític una dona de 70 anys apunyalada per un familiar
  • CA

Una dona de 70 anys ha sigut traslladada en estat crític a un hospital de Barcelona aquest dimecres al matí després de ser apunyalada. El presumpte autor de les ganivetades ha sigut un familiar de la víctima, segons ha publicat El Caso i fonts municipals han confirmat al TOT Barcelona.

La Guàrdia Urbana ha detingut l’individu, que guarda parentiu amb la dona que ha resultat ferida. Les mateixes fonts, però, han aclarit que no es tracta de la parella de la víctima, informa l’ACN.

Els fets han tingut lloc cap a les nou del matí al número 40 del carrer Salvà, a prop de l’avinguda del Paral·lel. Fonts municipals expliquen que l’agressió s’ha comès al carrer. Un testimoni de l’apunyalament ha donat avís a una patrulla de la Guàrdia Urbana que era al carrer i ha requerit que acudís a atendre la dona, que havia quedat malferida en la via pública.

A l’arribar-hi, els policies han trobat la dona ferida per arma blanca. A ocntinuació, la policia ha aconseguit arrestat el suposat agressor, d’uns 40 anys. Al sospitós se li acusa d’un presumpte delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa. Sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han personat al lloc dels fets i han evacuat la víctima en estat crític.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre el presumpte intent d’homicidi de la dona. El cos ha explicat que les indagancions es troben en una fase encara molt inicial i resten a l’espera d’accedir a les diligències del cas per mirar d’aclarir quines són les causes rere l’agressió.

Més notícies
La Impala de Montesa és la moto més incònica de Barcelona, ara tocada de mort Salvador Cot
Impala, d’icona de Barcelona a “ferralla”
Notícia: Impala, d’icona de Barcelona a “ferralla”
Comparteix
L'any en què compleix 60 anys, aquesta moto de Montesa fabricada a Barcelona és ara gairebé impossible de veure als carrers a causa del veto imposat per la ZBE
plaga de rates a Gràcia. Foto: @AnnaManso
VÍDEOS | Plaga de rates en un solar a tocar d’una escola bressol
Notícia: VÍDEOS | Plaga de rates en un solar a tocar d’una escola bressol
Comparteix
Es tracta d'un solar ocupat del carrer de Jaén de Gràcia, però és una propietat privada i cal fer una instància
Espectacular rescat en altura dels Bombers de Barcelona a una persona en aturada respiratòria a Barcelona / Bombers de Barcelona
Rescat en altura i amb grua d’una persona en aturada cardiorespiratòria
Notícia: Rescat en altura i amb grua d’una persona en aturada cardiorespiratòria
Comparteix
L'individu ha estat traslladat a l'hospital per rebre assistència mèdica
Remunta desarrollista a Barcelona / MMP
Les remuntes són una bona estratègia per augmentar l’estoc d’habitatge?
Notícia: Les remuntes són una bona estratègia per augmentar l’estoc d’habitatge?
Comparteix
L'Ajuntament es conjura per tenir més pisos, bona part d'ells d'ús social, i ho vol fer amb plantes extres a edificis preexistents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa