Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescat en altura i amb grua d’una persona en aturada cardiorespiratòria
  • CA

Els Bombers de Barcelona han rescatat aquest cap de setmana una persona que estava en aturada cardiorespiratòria. A través de les xarxes socials, aquest cos que pertany a l’Ajuntament, ha anunciat el fet. “Rescat a les altures avui a l’Eixample”, han anunciat aquest diumenge, a través d’una piulada a Twitter. “Hem baixat per la façana a una persona en aturada cardiorespiratòria, acompanyada en tot moment per un sanitari de Bombers de Barcelona”, han explicat.

“També hi ha col·laborat la Guàrdia Urbana de Barcelona”, han detallat. “Ja al carrer, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a un centre mèdic”, han argumentat.

Espectacular rescat

A finals d’any els Bombers de Barcelona van fer un rescat espectacular per excarcera el conductor d’un cotxe que havia quedat atrapat després d’un accident molt aparatós al carrer Entença, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. El sinistre va tenir lloc cap a les 10.45 del matí després que dos cotxes xoquessin. Els conductors van resultat ferits lleus.

La Guàrdia Urbana va tallar el trànsit per facilitar les tasques de rescat al bombers, mentre que el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es va fer càrrec de les dues víctimes, una de les quals va ser traslladada a l’Hospital Clínic i l’altra al Vall d’Hebron.

Incendi al Gòtic

La setmana passada els Bombers també van haver d’actuar. En aquest cas, en un incendi al barri Gòtic. El foc va obligar a atendre 11 persones afectades pel fum. El foc es va originar en unes neveres que s’han incendiat en l’immoble, situat al carrer Rauric.

L’incendi es va declarar cap a les 7.30 hores. Es van mobilitzar set dotacions dels Bombers, que es van traslladar al lloc dels fets, al districte de Ciutat Vella. Les causes es desconeixen per ara, segons han informat els bombers. El que sí que van concretar és que l’incendi va ser de petites proporcions. De fet, no va causat danys en l’estructura de l’immoble on es va produir el sinistre.

Els sanitaris dels Bombers de Barcelona i del Serveis d’Emergències Mèdiques hi van intervenir per atendre les 11 persones que van requerir assistència sanitària en el lloc dels fets. Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra també van acudir a l’emergència declarada al Gòtic.

Més notícies
Un grup d'escolars de Barcelona / Paula Jaume
Intoxicats escolars i mestres de Barcelona en una casa de colònies
Notícia: Intoxicats escolars i mestres de Barcelona en una casa de colònies
Comparteix
Atesos 46 alumnes de cinc i sis anys i quatre adults per vòmits, mal de panxa i diarrea
Incendi al carrer Rauric, al Gòtic / Bombers de Barcelona
Un incendi en unes neveres al Gòtic obliga a atendre 11 persones
Notícia: Un incendi en unes neveres al Gòtic obliga a atendre 11 persones
Comparteix
El foc s'ha produït en un edifici del carrer Rauric
el cotxe ha caigut al buit BOMBERS
FOTOS | Un cotxe cau pel pati interior d’un pàrquing a l’Eixample
Notícia: FOTOS | Un cotxe cau pel pati interior d’un pàrquing a l’Eixample
Comparteix
El cotxe s'ha precipitat per causes que es desconeixen d'una altura d'uns dos pisos
Hi han intervingut els Bombers, el SEM la Guàrdia Urbana: hi ha tres ferits a l'hospital BOMBERS
Vuit cotxes xoquen en cadena a la Diagonal
Notícia: Vuit cotxes xoquen en cadena a la Diagonal
Comparteix
Hi han intervingut els Bombers, el SEM la Guàrdia Urbana: hi ha tres ferits a l'hospital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa