Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Un cotxe cau pel pati interior d’un pàrquing a l’Eixample

Es pot tenir un accident en qualsevol lloc, fins i tot en un pàrquing. I no parlem de ratllar el vehicle amb una columna… sinó de caure al buit. Això és el que li ha passat a un conductor que havia aparcat el seu cotxe al pàrquing del carrer del Comte d’Urgell, 154, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. L’accident ha estat molt aparatós, ja que el vehicle s’ha precipitat al buit per un pati interior, caient a una altura de dues plantes. Els dos ocupants del vehicle han estat atesos pel SEM i després han estat traslladats a l’hospital, però no corren perill.

Per causes que es desconeixen, el conductor va perdre el control i es va precipitar per una tanca protectora, de manera que va per un pati interior. El cotxe va topar contra el terra amb la part davantera, i de resultes de l’impacte amb la paret es van ocasionar alguns despreniments.

El mateix dissabte es va produir un altre accident aparatós. Fins a vuit vehicles es van veure implicats en un accident de trànsit a l’avinguda de la Diagonal amb l’avinguda d’Albert Bastardas, i malgrat l’espectacularitat, no es van lamentar víctimes més enllà de ferits lleus. Durant dues hores es va haver de tallar tallar dos carrils d’entrada a Barcelona i un en sentit Martorell, que van provocar cues d’un quilòmetre durant un parell d’hores.

La barana del pàrquing ha cedit BOMBERS
La barana del pàrquing ha cedit BOMBERS

També un mosso d’esquadra fora de servei va rescatar un matrimoni gran que havia patit un accident de trànsit a la carretera de la Rabassada a Collserola. La parella havia quedat atrapada dins del vehicle, però el mosso va trencar els vidres i, amb ajut d’un ciutadà, els accidentats van poder sortir del vehicle il·lesos.

Afortunadament, en cap d’aquests successos hi ha hagut morts. Des que hem començat el 2022, els accident de trànsit a Barcelona amb víctimes mortals ascendeix a 8, el darrer, un motorista de 50 anys. El sinistre es va produir el 20 d’abril a l’avinguda Diagonal. Set de les vuit víctimes mortals en accident de trànsit aquest any han estat motoristes, i quatre de les persones mortes tenien més de 40 anys i tres, menys de 30. Tot i així, les xifres de mortalitat en accidents de trànsit a la ciutat són molt lluny de les dramàtiques de fa molts anys. Queden lluny les 88 víctimes mortals del 1990 o de les 59 del 2001. I el 2017 és el que va registrar una xifra més baixa, amb un total de 12 persones mortes.

Nou comentari

Comparteix