Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Espectacular rescat d’un matrimoni atrapat en un cotxe
  • CA

Actuació espectacular d’un mosso d’esquadra que es trobava fora de servei. Va ajudar un matrimoni gran que havia patit un accident de trànsit a la carretera de la Rabassada a Collserola. La parella havia quedat atrapada dins del vehicle, però el mosso va trencar els vidres i, amb ajut d’un ciutadà, els accidentats van poder sortir del vehicle il·lesos.

Així va quedar el vehicle accidentat MOSSOS

El gener de 2022, un vehicle bolcava en els parterres centrals de la Meridiana amb el carrer de Trinxant, que estaven en obres. L’accident es va produir a causa de la topada amb un segon vehicle i no va causar ferits de gravetat.

Afortunadament no hi ha hagut morts. Des que hem començat el 2022, els accident de trànsit a Barcelona amb víctimes mortals ascendeix a 8, el darrer, un motorista de 50 anys. El sinistre es va produir el 20 d’abril a l’avinguda Diagonal. Set de les vuit víctimes mortals en accident de trànsit aquest any han estat motoristes, i quatre de les persones mortes tenien més de 40 anys i tres, menys de 30.

Si ens fixem en les dades de 2021, el 66 % de les persones que van morir en un accident a Barcelona anaven en motocicleta. Amb vuit víctimes, el 2021 va superar el nombre de motoristes morts de l’any anterior, quan set persones van perdre la vida. I és que les estadístiques deixen clar que els motoristes són els conductors més vulnerables: en els anys 2014, 2015, 2018, 2019, 2020 i 2021 han estat les principals víctimes. El 2015 se’n va registrar el pic, amb 17 morts.

Ara bé, per fortuna, les xifres de mortalitat en accidents de trànsit a la ciutat són molt lluny de les dramàtiques de fa molts anys. Queden lluny les 88 víctimes mortals del 1990 o de les 59 del 2001. I el 2017 és el que va registrar una xifra més baixa, amb un total de 12 persones mortes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa