Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vuit cotxes xoquen en cadena a la Diagonal
  • CA

Accident molt aparatós el que s’ha produït aquesta tarda, que afortunadament no ha provocat cap víctima mortal. Fins a vuit vehicles s’han vist implicats en un accident de trànsit a l’avinguda de la Diagonal amb l’avinguda d’Albert Bastardas, al barri de la Maternitat i Sant Ramon, han explicat els Bombers de Barcelona. Eren quarts de sis de la tarda quan s’ha produït el sinistre, les causes del qual encara s’investiguen. Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i Bombers de Barcelona, així com el SEM, s’han desplaçat al lloc dels fets.

En arribar, els Bombers han trobat que una persona havia quedat atrapada a l’interior del vehicle i han hagut de realitzar tasques d’alliberament. En total hi ha hagut quatre persones ferides lleus, una d’elles ha estat assistida al lloc dels fets i les altres tres han estat traslladades a centres hospitalaris.

S’han hagut de tallar dos carrils d’entrada a Barcelona i un en sentit Martorell, que ha provocat cues d’un quilòmetre, però ja s’ha restablert la circulació després de donar pas alternatiu als vehicles que circulaven per aquesta artèria de la ciutat durant pràcticament dues hores.

Just aquest dissabte hem conegut una actuació d’un mosso d’esquadra que es trobava fora de servei i que va ajudar un matrimoni gran que havia patit un accident de trànsit a la carretera de la Rabassada a Collserola. La parella havia quedat atrapada dins del vehicle, però el mosso va trencar els vidres i, amb ajut d’un ciutadà, els accidentats van poder sortir del vehicle il·lesos.

Afortunadament no hi ha hagut morts. Des que hem començat el 2022, els accident de trànsit a Barcelona amb víctimes mortals ascendeix a 8, el darrer, un motorista de 50 anys. El sinistre es va produir el 20 d’abril a l’avinguda Diagonal. Set de les vuit víctimes mortals en accident de trànsit aquest any han estat motoristes, i quatre de les persones mortes tenien més de 40 anys i tres, menys de 30.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa