Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts dos joves fent-se selfies a Sants amb una bomba simulada
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han arrestat dos joves que van ser enxampats aquest dissabte fent-se selfies davant d’un cotxe patrulla de la policia catalana estacionat davant de l’estació de Sants mentre exhibien un objecte que, segons el cos, simulava ser una bomba. Els agents van comprovar que no duia cap càrrega explosiva, ha informat Elcaso,cat i el TOT Barcelona ha confirmat.

Als dos nois, de 21 i 17 anys, se’ls acusa d’un delicte de simulació d’artefacte explosiu i un altre de desordres públics. Se’ls atribueix el segon delicte perquè la policia considera que l’actitud dels joves podria haver desencadenat una situació de pànic a l’entrada de l’estació, coincidint en un dia de gran afluència a Sants en l’inici del pont que s’allarga fins a aquest dilluns.

Els fets van ocórrer cap a les 10.40 hores d’aquest dissabte. El comportament dels nois va cridar l’atenció d’una patrulla de la Guàrdia Urbana, a qui els va alertar que es fotografiessin al costat d’un cotxe dels Mossos aparcat i sense cap agent a l’interior. Els agents van atansar-se als joves a l’observar que es fotografiaven davant del vehicle policial brandant un objecte del qual sortien uns cables, segons descriu una portaveu dels Mossos d’Esquadra.

Cables adossats

En vista de l’objecte sospitós, els agents de la Guàrdia Urbana van retenir els nois i, alhora, requerien la presència dels Mossos d’Esquadra. En arribar-hi, la policia catalana va comprovar que el suposat artefacte es tractava d’un tub d’espuma que portava adossats uns cables per simular que es tractava d’una bomba, relata el cos. Els agents van poder confirmar que no era més que una enganyifa.

L’escena dels nois fent-se fotos amb la bomba de mentida va passar força desapercebuda a la porta de l’estació de Sants, on no va produir-se cap incident. Tot i així, els Mossos remarquen que l’actitud dels nois podria haver originat una situació compromesa si s’hagués desfermat la por entre els vianants i els viatgers en cas d’haver-se adonat que els joves mostraven el suposat explosiu i haguessin cregut que anaven a detonar-lo al costat del cotxe patrulla i just davant de l’estació en un dia en què s’hi acumulaven força viatgers.

Més notícies
Una serp repta per una vorera de Glòries / Cedida
VÍDEO | Una serp es passeja de matinada per Glòries
Notícia: VÍDEO | Una serp es passeja de matinada per Glòries
Comparteix
Va ser vista aquesta passada nit entre la Torre Glòries i la boca de metro
Mòbils presumptament sostrets i recuperats en un pis del districte de Sant Martí / CME
Un intent d’ocupació destapa un cau de mòbils robats a Barcelona
Notícia: Un intent d’ocupació destapa un cau de mòbils robats a Barcelona
Comparteix
La geolocalització d'alguns telèfons robats ha facilitat trobar-los i detenir un sospitós
Les Tres Torres, el barri amb més participació, i la Marina del Prat Vermell, el que menys AJUNTAMENT DE BARCELONA
Barris de Barcelona amb més abstencionistes que votants
Notícia: Barris de Barcelona amb més abstencionistes que votants
Comparteix
En 8 dels 73 barris de Barcelona més de la meitat dels veïns amb dret de vot es van quedar a casa a les eleccions municipals del 2019
Cua d'entrada en la primera jornada del Primavera Sound de 2022 / Violeta Gumà / ACN
La plataforma anti Primavera Sound: “Tant de bo marxi de Barcelona”
Notícia: La plataforma anti Primavera Sound: “Tant de bo marxi de Barcelona”
Comparteix
Stop Concerts recull el malestar veïnal pel retorn del festival i tem que reapareguin les molèsties per soroll i botellots

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa