Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Una serp es passeja de matinada per Glòries
  • CA

Albirada de nou una serp enmig del carrer a Barcelona. Aquest cop ha sigut aquesta passada matinada en una zona concorreguda de la ciutat, a Glòries. Dues testimonis van aconseguir gravar el rèptil mentre s’arrossegava per la cruïlla de l’avinguda Diagonal amb el carrer Badajoz, en la vorera situada a l’altra banda de la Torre Glòries i molt a prop de la boca de metro de la L1. El vídeo es pot veure aquí.

“Que som a Austràlia ara?”, s’escolta en la gravació una de les noies que van creuar-se amb la serp i que fan broma de la inusual escena que van viure. Una d’elles explica al TOT Barcelona que van topar-se amb l’animal poc després de les 00.30 hores d’aquesta passada matinada de diumenge.

“Anàvem cap al metro de Glòries. Estava mirant el terra i, de cop i volta, veig que ve una serp. Com si fos la jungla!“, compara la noia, que es pren amb bon humor la desoncertant irrupció d’un exemplar de proporcions considerables reptant per Barcelona.

“Un ciclista gairebé li passa per sobre i la mata. Unes senyores es van espantar al veure-la. La volien matar!”, segueix relatant. Afegeix que van acabar perdent la serp de vista quan es va amagar en un arbre.

Altres rèptils a la ciutat

Consultada pel TOT Barcelona, la Guàrdia Urbana ha contestat aquest diumenge que no li consta cap avís ni cap actuació per l’albirament de la serp al voltant de Glòries. Sigui com sigui, el curiós episodi es repeteix de tant en tant en algun punt de Barcelona.

Ara fa just un any, una serp va ser capturada al metro. Va ser a principis de juny de 2021 quan una parella dels Mossos d’Esquadra van aconseguir capturar l’animal a l’estació del metro de Roquetes, a Nou Barris.

L’estiu passat, una altra serp de grans mides va ser vista al Guinardó. L’animal va ser enregistrat mentre s’arrecerava en un arbre en la confluència del carrer Xiprer i el passatge Llívia. L’exemplar va ser localitzat mort dies més tard en un lloc proper.

Més notícies
tensió a la Gran Via per un tall de mestres ACN
Tensió entre conductors i mestres per un tall de trànsit al túnel de les Glòries
Notícia: Tensió entre conductors i mestres per un tall de trànsit al túnel de les Glòries
Comparteix
Una protesta de mestres ha tallat la Gran Via de Barcelona durant mitja hora, dificultant la circulació al túnel de les Glòries
El túnel de Glòries en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Barcelona posa en marxa quatre nous radars de tram
Notícia: Barcelona posa en marxa quatre nous radars de tram
Comparteix
Els dispositius estaran ubicats a Glòries, a la ronda del Litoral i als túnels de la Rovira i Badal
Posant verd a Cerdà
Notícia: Posant verd a Cerdà
Comparteix
"Per què no fer del carrer Aragó un parc lineal de 25 hectàrees alliberat de vehicles, que emuli la ribera del Sena a París?"
Joan Guàrdia i Olmos, catedràtic de psicologia i rector de la UB des del 2020 / Foto: Jordi Play
Joan Guàrdia: “El nou Clínic podria copiar el vincle de l’actual amb la UB”
Notícia: Joan Guàrdia: “El nou Clínic podria copiar el vincle de l’actual amb la UB”
Comparteix
ENTREVISTA | El rector de la UB promet que Can Ricart obrirà en 5 anys i avisa que els beagles adoptats no podran ser reutilitzats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa