VÍDEO | Un vigilant de seguretat agredeix una dona a l’estació de Sants

Renfe ha obert un expedient i l’agent ha estat expulsat després de colpejar diverses vegades la passatgera

Un agent de seguretat de l’estació de Sants ha agredit una passatgera després d’una discussió durant la vaga de maquinistes que ha col·lapsat Rodalies per segon dia consecutiu. En un vídeo enregistrat per betevé es veu com fins a cinc vigilants immobilitzen la dona, que entra en pànic, en una polèmica actuació que ha acabat amb un dels vigilants colpejant-la en diverses ocasions, l’última quan ja estava totalment immobilitzada. L’acció ha estat tan desproporcionada que fins i tot algun dels seus li recrimina.

Fonts de Renfe han explicat que la companyia ha obert un expedient per l’incident i que l’agent ha estat expulsat del servei minuts després de l’agressió. Segons explica la televisió barcelonina, tot ha començat quan la noia, incòmode per la gran presència de càmeres de televisió, ha increpat un càmera perquè la deixés de gravar. Diversos agents s’hi acostat per intentar parlar-hi i la discussió ha anat pujant de to fins que s’ha produït la reducció i posterior agressió.

Comentaris

  FuckSeguratasDeMierda 01/10/2021 3:43 pm
  Menudos valientes, seguratas de Renfe, sois como sicarios, que asquísimo podéis llegar a dar. Frustrados de mierda!!!!!!! Expulsarlo no es suficiente, no debería poder volver a trabajar esa escoria humana. Sois gentuza.
  ciutadà 01/10/2021 4:30 pm
  TOTS els policies, siguin del cos que siguin, estan a favor del poder i en contra del poble.
  Jou 01/10/2021 5:23 pm
  Escòria nyorda, que voleu? S'hauria de fer una auditoria de com aquesta gentola "aconsegueix" la titulació per ser-ne de qualsevol cos de Seguretat", de ben segur que ni el 10% passaria el tall. Però, tots sabem quina institució es fa càrrec de donar aquestes "titulacions"...
  Ricard 01/10/2021 5:49 pm
  No es justifiquen els cops de l'agent, però la detinguda també agredia. Vull posar en valor la ingrata i imprescindible feina que fa els agents de seguretat. Gràcies de tot cor per la seva feina de cada dia.
  ton c. 01/10/2021 5:53 pm
  peró el que no diuen és que la senyora portaba un arma de destrucció masiva, un bolso.Us n´adoneu que les companyies espanyoles que actuen a CAT, son totes un cau de merda.
  Anònim 01/10/2021 10:29 pm
  Són molt valents tota aquesta xusma segurata tots cinc contra una noia. Després es caguen a sobre quan algú els planta cara d'un a un
  Djamel 02/10/2021 4:21 pm
  Vaya agresividad lleva este cabron...toca juzgarlo por golpear a un ciudadano y abuso del poder.no se como contratan a esta gente .yo vi varias veses vigilantes en el metro andando chulos , y humillando a la gente con la mirada de posterioridad.
  Anònim 02/10/2021 10:53 pm
  Esa bolsa de escremento que sin piedad la empieza a coger del cuello por detras esos no son hombres deberían trabajar con tacones y con falda a una mujer no se le toca de esa manera a esa tira de frustrados deberían de sancionarlos por tener envidia a las mujeres ...

Nou comentari