Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Desmantellats quatre pisos de la Sagrada Família on venien droga  
  • CA

La Guàrdia Urbana ha desmantellat aquesta setmana una xarxa de quatre pisos on es venia droga al barri de la Sagrada Família, al districte de l’Eixample. L’operatiu policial es va practicar el passat dilluns, amb un fort dispositu d’agents que van irrompre als pisos fent ús d’un ariet per accedir-hi i registrar-los.

La policia barcelonina ha explicat que l’escorcoll es va saldar amb sis detinguts, acusats de cometre presumptes delictes contra la salud pública i formar un suposat grup criminal. Alhora, s’investiga quatre persones més pels mateixos delictes.

La Guàrdia Urbana ha explicat que van decomissar 220 grams de cocaïna, 2,8 quilograms de substància de tall, 4.000 euros en metàl·lic i cinc bàscules de precisió en els habitatges registrats. La policia ha explicat que els pisos des d’on es distribuïen els estupefaents generaven “inseguretat” al veïnat “i moltes molèsties” a causa del negoci il·legal que s’hi practicava.

Dispositiu a la Marina

No és l’única intervenció contra el narcotràfic a Barcelona aquesta setmana. Els Mossos d’Esquadra han informat d’un dispositiu conjunt amb la Guàrdia Urbana aquest dijous a la nit al barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc, que ha fructificat amb la troballa de droga a l’interior d’un immoble.

El cos explica que un veí els va avisar que se sentia una forta pudor a fum dins d’un edifici. A l’accedir-hi van trobar que algú havia llançat una bossa al buit que havia intentar cremar. Al comprovar l’interior, els agents van trobar 90 embolcalls de cocaïna, valorada en 3.000 euros al mercat negre. Els cossos policials han denunciat cinc persones que relaciona amb l’intent de destruir les proves del delicte i els acusa de tinença de drogues.

La policia emmarca l’actuació en un patrullatge especial per combatre la sensació d’inseguretat per venda de estupefaents que veïns de la Marina han expressat. Els Mossos detallen que en l’operatiu d’anit es va detenir una persona identificada amb un requeriment judicial pendent, un conductor denunciat per superar la taxa que implica delicte en el control d’alcoholèmia, un altre que va donar positiu en el test de drogues i es van aixecar altres tres denúncies administratives també per donar positiu en controls d’alcohol i drogues.

Més notícies
L'interior de la T1 de l'aeroport del Prat/ ACN
Traficants de droga dissortats al Prat: delatats per unes maletes perdudes
Notícia: Traficants de droga dissortats al Prat: delatats per unes maletes perdudes
Comparteix
Jutgen el suposat cervell d'un grup que traslladava una partida grossa de cocaïna que un imprevist fortuït va destapar
La superilla de Sant Antoni, amb gent caminant, en una imatge d'arxiu / Ajuntament
Limitació horària per distribuir mercaderies a la superilla de Sant Antoni
Notícia: Limitació horària per distribuir mercaderies a la superilla de Sant Antoni
Comparteix
La càrrega i descàrrega es condensa entre 9.30 i 16.00 hores a partir de dilluns que ve
Moment de la gravació dels robatoris MOSSOS
VÍDEO | Tres menors robaven de matinada en bars i comerços a Barcelona
Notícia: VÍDEO | Tres menors robaven de matinada en bars i comerços a Barcelona
Comparteix
Robaven alcohol i diners si en trobaven, entre novembre de 2021 i gener de 2022
Imatge d'arxiu de les obres de la Sagrada Família / Jordi Play
Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família
Notícia: Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família
Comparteix
Se sortegen 800 entrades per gaudir del concert de Setmana Santa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa