Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Tres menors robaven de matinada en bars i comerços a Barcelona
  • CA

Tres menors d’edat han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra per haver comès vuit robatoris amb força en comerços del districte de Nou Barris de Barcelona. Actuaven de matinada i robaven begudes alcohòliques, a part dels diners que podien trobar en les caixes enregistradores que acabaven forçant. Els fets es van produir entre el novembre de 2021 i el gener de 2022, segons ha informat el cos policial.

Segons un comunicat dels Mossos, els primers fets investigats són dos robatoris denunciats que es remunten a la matinada del 23 de novembre de 2021 en un establiment d’alimentació i un forn de pa – cafeteria, d’on es van emportar un lector de bitllets i 400€ de la caixa registradora. Actuaven de manera coordinada: forçaven els accessos i caixes registradores, sempre ho feien de matinada, i s’emportaven els diners i en molts casos, begudes alcohòliques ja que eren d’establiments tipus bars, cafeteries o petits comerços d’alimentació.

A partir d’aquests dos robatoris comesos el novembre, els investigadors van relacionar el grup de lladres amb altres fets similars que es succeïen de matinada en el districte, als barris de Roquetes, Verdum, i Porta. El 19 i 21 de desembre es van denunciar dos robatoris més en què van sostreure 400€, 10 ampolles de begudes alcohòliques, una caixa d’encenedors, i una caixa de paper de fumar, del primer establiment, i 400€ més i 14 ampolles de begudes alcohòliques, del segon.

El 3 de gener van tornar a actuar i van assaltar un petit comerç d’alimentació, d’on van emportar-se també 400€. El dia 22 d’aquell mateix mes, van entrar en tres establiments en una mateixa matinada i van aconseguir 800€ i 25 ampolles de begudes alcohòliques.

Gràcies a les denúncies de tots els responsables dels comerços violentats on els agents van recollir el material suficient per acabar identificant i detenint als autors, que van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors després de la seva detenció el 10 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa