Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
En cerca i captura un conductor fugat després d’atropellar un home
  • CA

La Guàrdia Urbana ha sol·lictat ajuda per localitzar un conductor que aquest dijous a la matinada ha atropellat un home a la Zona Franca, a Barcelona. La persona que duïa el vehicle s’ha fugat després de la col·lisió i abandonar la víctima, que ha quedat malferida en estat greu.

La policia local de Barcelona ha llançat un missatge a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana per identificar i trobar el presumpte autor de l’accident. La Guàrdia Urbana ha revelat algunes dades per tal de facilitar la detecció del conductor que s’ha escapat després de topar amb el vianant.

La Guàrdia Urbana ha explicat que el presumpte responsable de l’accident que busca conduïa un turisme de color blanc. El xoc en què un home ha acabat ferit s’ha produït ben d’hora aquest divendres, a les 05.33 hores, precisa la policia. El lloc dels fets ha sigut el carrer E, a l’entorn industrial de la Zona Franca.

Demanda d’ajuda

La Guàrdia Urbana ha apuntat un número de telèfon perquè si algú sap res sobre l’accident i possibles pistes que guiïn al suposat autor de la col·lisió truqui per aportar la informació als agents. El telèfon és el 932563141.

La policia ha publicat l’avís en què ha reclamat ajuda ciutadana aquest migdia. La Guàrdia Urbana ha mantingut la petició d’auxili per tractar de localitzar el conductor al llarg d’aquesta tarda de dijous.

Accident greu

Per altra banda, un accident greu ha provocat col·lapses aquest matí a la ronda de Dalt. Un vehicle ha bolcat a la via i els dos passatgers han resultat ferits.

Els Bombers han hagut d’intervenir per rescatar una de les persones que s’han vist implicades en el sinistre i que ha quedat atrapada dins del cotxe.

L’accident ha ocorregut a les 05.47 hores d’aquest dijous. El passatger que havia quedat dins del vehicle ha sigut traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron.

Més notícies
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB
Barcelona contracta auxiliars per tapar ‘forats’ a la Guàrdia Urbana
Notícia: Barcelona contracta auxiliars per tapar ‘forats’ a la Guàrdia Urbana
Comparteix
Malestar sindical amb l'Ajuntament pel personal sense formació policial exigida que fa tasques de seguretat complementàries
The Daily Mail recull declaraacions del turista atracat al Gòtic, que diu que la policia va traduir 800.000 per comptes de 80.000
“Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
Notícia: “Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
Comparteix
The Daily Mail recull declaraacions del turista atracat al Gòtic, que diu que la policia va traduir 800.000 per comptes de 80.000
Armes i droga trobades el 2016 a un detingut / Mossos d'Esquadra
Fiscalia vol empresonar dos mossos per posar droga al cotxe d’un estibador
Notícia: Fiscalia vol empresonar dos mossos per posar droga al cotxe d’un estibador
Comparteix
Se'ls acusa de parar-li una trampa al treballador portuari perquè acabés a presó
Passeig de la platja de la Nova Mar Bella / Vicente Zambrano González
Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
Notícia: Els Mossos neguen que la ferida de la Mar Bella patís una agressió sexual
Comparteix
Aclareixen que la noia ha sigut agredida per una altra en una baralla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa