Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un botiguer reté un lladre i frustra un robatori en un comerç de Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana ha informat aquest dimarts de la detenció d’un home que suposadament va robar dos telèfons mòbils en una botiga al barri de Sant Antoni, al districte de l’Eixample. El cos ha detallat que els agents van poder enxampar el presumpte lladre “mentre forcejava amb el treballador d’un establiment”.

L’empleat se li va abraonar per tal d’evitar que escapés amb el botí. La decisió del treballador va ser providencial, perquè va frustrar que el suposat delinqüent es fes fonedís i va ser capaç de retenir-lo fins l’arribada de la policia. La Guàrdia Urbana ha apuntat que la gravació de les càmeres de seguretat del negoci demostra que el sospitós va arrabassar els dos mòbils i va intentar abandonar el comerç sense pagar.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha explicat aquest dimarts que ha detingut un home acusat d’un presumpte delicte d’abusos sexuals. Segons ha indicat la policia local de Barcelona, el sospitós va abordar una dona en una discoteca de Ciutat Vella i la va grapejar sense consentiment.

Els fets han ocorregut aquest dimarts. Agents de la Guàrdia Urbana han aconseguit arrestar l’acusat aquesta passada matinada fora de la sala de festes. La policia ha relatat que l’home va fugir corrents de l’establiment després de cometre els presumptes abusos. La descripció que la víctima va facilitar del suposat agressor va facilitar que els agents el localitzessin i li donessin l’alto.

La detenció es va produir poc després que es perpetrés el presumpte delicte. Segons la Guàrdia Urbana, els trets que la dona els va indicar van resultar claus per arrestar l’home escassos minuts després que abandonés el local de forma precipitada.

Successos al marge, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dimarts que ha signat un conveni amb el Departament d’Empresa de la Generalitat perquè la Guàrdia Urbana i la Inspecció de Treball actuïn de forma conjunta. L’acord ha de permetre que agents i inspectors estableixin “mecanismes de coordinació per detectar irregularitats laborals durant les seves funcions d’inspecció, vigilància i control“, ha afirmat el consistori.

Més notícies
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona / Guàrdia Urbana
La Urbana deté un home per agredir sexualment una dona en una discoteca
Notícia: La Urbana deté un home per agredir sexualment una dona en una discoteca
Comparteix
L'agressor va fer tocaments a la víctima a l'interior de l'establiment, situat a Ciutat Vella
Bombers davant de l'edifici del carrer València, a l'Eixample, on s'ha originat l'incendi per una explosió en un bar / Blanca Blay / ACN
Veïns de l’Eixample s’havien queixat d'”inseguretat” al bar de l’explosió
Notícia: Veïns de l’Eixample s’havien queixat d'”inseguretat” al bar de l’explosió
Comparteix
Batlle reconeix que van alertar de "molèsties", però diu que "res feia preveure" la deflagració
40 dies d'obres al carrer Gran de Sant Andreu / Ajuntament de Barcelona
40 dies d’obres al carrer Gran de Sant Andreu
Notícia: 40 dies d’obres al carrer Gran de Sant Andreu
Comparteix
Començaran el 19 d'abril i s'allargaran fins, almenys, el 30 de maig
Sant Jordi 2021 a Barcelona, el primer després del confinament per la Covid19 /Jordi Play
Sant Jordi 2022 a Barcelona: tots els detalls
Notícia: Sant Jordi 2022 a Barcelona: tots els detalls
Comparteix
Barcelona vol recuperar la normalitat prepandèmica i ho fa amb una àrea lliure de trànsit, amb pregó, paradetes i molta alegria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa