Ni portant un nadó a coll estàs exempt de ser assaltat pels lladres rellotgers de Barcelona. S’ha comprovat aquest cap de setmana al Raval, on un turista va ser víctima d’una d’aquestes estrebades quan un assaltant li va arrencar el rellotge que duia –valorat en 109.894 euros, de la marca Audemars Piguet– metre duia un nen petit als braços.

Segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, agents de la policia municipal van intervenir en el cas i van aconseguir aturar el lladre, detenir-lo i tornar el rellotge robat al seu propietari.

La víctima havia patit ferides lleus de resultes de l’assalt. Les mateixes fonts asseguren que la criatura va sortir-ne il·lesa.

[r:1]

Els lladres rellotgers són una de les principals preocupacions de la policia i les autoritats locals ara mateix a Barcelona. De fet, els Mossos d’Esquadra han començat a advertir per Twitter als turistes, amb piulades en anglès, del perill que els robin el rellotge als carrers de la ciutat. “Els lladres volen els teus objectes de valor, com el rellotge o el telèfon mòbil. Al carrer, protegeix-los i desconfia de gent que et vulgii distreure amb qualsevol excusa”, diu el missatge, que mostta la foto d’un rellotge. El Gremi d’Hotels de Barcelona també participa d’aquesta campanya.

 

Nou comentari

Més notícies

Arrencar un rellotge de luxe d’un canell: el millor negoci per a un lladre a Barcelona

Els robatoris dels anomenats 'rellotgers' es disparen amb un increment del 44% del 2017 al 2018

Un avi pateix un atac quan li robaven un rellotge a Ciutat Vella

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitar el lladre

Dos detinguts a Ciutat Vella per robar un rellotge de 50.000 euros

La Guàrdia Urbana va poder recuperar el rellotge, que ja ha estat retornat a la víctima

Detenen un lladre que havia fugit en taxi després de robar un rellotge de 30.000 euros

L'home tenia 11 antecedents per delictes contra el patrimoni i ha ingressat a presó