Un lladre arrenca un rellotge a un turista que duia un nadó a coll

La Guàrdia Urbana va detenir l'autor de l'estrebada i va recuperar la peça sostreta

Ni portant un nadó a coll estàs exempt de ser assaltat pels lladres rellotgers de Barcelona. S’ha comprovat aquest cap de setmana al Raval, on un turista va ser víctima d’una d’aquestes estrebades quan un assaltant li va arrencar el rellotge que duia –valorat en 109.894 euros, de la marca Audemars Piguet– metre duia un nen petit als braços.

Segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, agents de la policia municipal van intervenir en el cas i van aconseguir aturar el lladre, detenir-lo i tornar el rellotge robat al seu propietari.

La víctima havia patit ferides lleus de resultes de l’assalt. Les mateixes fonts asseguren que la criatura va sortir-ne il·lesa.

[r:1]

Els lladres rellotgers són una de les principals preocupacions de la policia i les autoritats locals ara mateix a Barcelona. De fet, els Mossos d’Esquadra han començat a advertir per Twitter als turistes, amb piulades en anglès, del perill que els robin el rellotge als carrers de la ciutat. “Els lladres volen els teus objectes de valor, com el rellotge o el telèfon mòbil. Al carrer, protegeix-los i desconfia de gent que et vulgii distreure amb qualsevol excusa”, diu el missatge, que mostta la foto d’un rellotge. El Gremi d’Hotels de Barcelona també participa d’aquesta campanya.

 

Més informació

Nou comentari