Detenen un lladre que havia fugit en taxi després de robar un rellotge de 30.000 euros

L'home tenia 11 antecedents per delictes contra el patrimoni i ha ingressat a presó

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre per haver robat dimecres passat un rellotge valorat en 30.000 euros a un turista al centre de Barcelona. L’arrestat, de 22 anys i de nacionalitat marroquina, va rodejar la víctima i la seva parella juntament amb altres joves abans de robar-li el rellotge d’una estrebada, segons expliquen els Mossos. La víctima va sortir corrents per intentar recuperar el rellotge però els joves que l’havien rodejat van pujar en un taxi i van fugir del lloc, segons la policia catalana. El detingut ha ingressat a presó i la investigació continua oberta per detenir la resta d’implicats en el robatori. 

Després que les víctimes presentessin una denúncia, van poder identificar el lladre gràcies a unes imatges a què van tenir accés els investigadors i també a la col·laboració ciutadana. Un cop identificat, els Mossos van constatar que el lladre tenia 11 antecedents per delictes contra el patrimoni, majoritàriament robatoris violents a la via pública.

La policia catalana va sol·licitar una ordre d’entrada i registre al domicili del detingut després que les víctimes l’identifiquessin. Allà hi van trobar el lladre, a qui van detenir després de trobar-hi el rellotge de 30.000 euros sostret al turista i un altre rellotge de luxe de color rosa, segons especifiquen fonts policials.

Comentaris

    crack 29/07/2019 9:53 pm
    de entrada dic que malament que no es pugui anar tranquil per el carrer, pero portar un rellotje de cent mil eruos per el raval es de idiotes i fantasmes , es donar feina a la policia sense necesitat
    OLOF 20/05/2019 10:48 pm
    AUMENTA LA POBREZA , AUMENTA LA DELINCUENCIA . ES MEJOR REPARTIR QUE NO PODER SALIR DE CASA .

Nou comentari