Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un avi pateix un atac quan li robaven un rellotge a Ciutat Vella
  • CA

Una persona d’edat avançada ha patit aquest matí problemes respiratoris greus arran del robatori d’un rellotge al carrer Valldonzella amb Joaquín Costa, al Raval. 

Segons han indicat fonts dels Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques, ha calgut traslladar la víctima d’urgència a un centre hospitalari, on els metges hauran de determinar si els símptomes de problemes respiratoris severs que mostrava eren un atac d’ansietat o algun problema cardíac. 

L’assalt ha sigut poc abans de les 7 del matí i el lladre s’ha endut el rellotge i ha fugit. Es tracta d’un robatori del tipus rellotger, que és una de les principals preocupacions dels Mossos d’Esquadra a  Ciutat Vella i l’Eixample durant la temporada alta turística.

[r:1]

El Rubén, veí del bloc del número 39 del carrer Valldonzella, s’ha despertat a les 6:45h i immediatament ha trucat a emergències per explicar-los la situació. “M’he despertat pels crits d’una dona i, en veure la situació, he baixat directament”, explica. Segons el seu relat, seguint les recomanacions dels serveis mèdics amb qui havia parlat per telèfon, alguns veïns han ajudat la víctima amb maniobres de reanimació en un primer moment. Tanmateix, l’home gran ha començat a reaccionar quan ha arribat l’ambulància del SEM i han iniciat una primera atenció. “Han arribat molt ràpid, uns cinc minuts després d’avisar-los”, apunta el Rubén.

Segons el veí, en el moment dels nervis inicials, mentre atenien la víctima, no s’ha aclarit l’origen de l’incident. “L’única cosa que ens ha dit la senyora que estava amb ell és que havien estat uns lladres”, detalla.

Més notícies
Arrencar un rellotge de luxe d’un canell: el millor negoci per a un lladre a Barcelona
Notícia: Arrencar un rellotge de luxe d’un canell: el millor negoci per a un lladre a Barcelona
Comparteix
Els robatoris dels anomenats 'rellotgers' es disparen amb un increment del 44% del 2017 al 2018
Dos detinguts a Ciutat Vella per robar un rellotge de 50.000 euros
Notícia: Dos detinguts a Ciutat Vella per robar un rellotge de 50.000 euros
Comparteix
La Guàrdia Urbana va poder recuperar el rellotge, que ja ha estat retornat a la víctima
Detenen un lladre que havia fugit en taxi després de robar un rellotge de 30.000 euros
Notícia: Detenen un lladre que havia fugit en taxi després de robar un rellotge de 30.000 euros
Comparteix
L'home tenia 11 antecedents per delictes contra el patrimoni i ha ingressat a presó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa