Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trasllat temporal d’un mercat de Barcelona per fer-hi obres
  • CA

Un mercat de la ciutat es muda durant una temporada. Es tracta del Mercat de l’Estrella, al districte de Gràcia, que preveu que se sotmeti a una reforma per arreglar goteres a la zona dels magatzems que s’han vist agreujades els últims mesos, segons ha informat betevé. El calendari de les obres, però, encara resta per aclarir.

Les obres d’arranjament obligaran a tancar l’edifici i faran que les parades es reallotgin a una instal·lació temporal. La previsió és que la carpa provisional on es desplaci el mercat s’alci als Jardins del Baix Guinardó. El trasllat no comporta només un canvi d’ubicació, sinó també un canvi de districte, al passar de Gràcia a Horta-Guinardó. En tot cas, el mercat no és a més de 10 minuts de distància a peu dels jardins on es situï la carpa provisional.

Mentre els paradistes resten a l’espera de rebre més informació sobre el projecte d’obres i el calendari de la reforma, els treballs preliminars per instal·lar el mercat provisional als Jardins del Baix Guinardó ja han començat. Ja fa mesos que les obres de reforma estan en projecte. El Mercat de l’Estrella mantenia negociacions amb l’Institut Municipal de Mercats el novembre passat per sotmetre’s al que es va definir que seria una reforma exprés per problemes estructurals, que es van detectar durant les obres d’una promoció de pisos pròxima.

A finals de 2021, es va avançar que les obres es preveu que incloguin la remodelació de l’estructura i els fonaments, a més de la retirada de l’amiant de la coberta. Les alarmes van saltar al mercat després que un moviment de terres a la nova promoció de pisos que Núñez y Navarro està duent a terme al costat de l’entrada del mercat al carrer Providència detectessin unes fuites d’aigua. El novembre passat, ja es va advertir que l’arranjament no seria immediat, però va apuntar que s’hauria d’executar “a curt termini per qüestions de seguretat”.

Més notícies
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / CME
El món econòmic i el TSJC pressionen per un jutjat extra de delictes lleus
Notícia: El món econòmic i el TSJC pressionen per un jutjat extra de delictes lleus
Comparteix
Demanen restablir el segon jutjat de guàrdia per accelerar judicis sobre delictes com furts o robatoris amb violència
Begudes alcohòliques en un macrobotellot de l'avinguda Maria Cristina / Jordi Play
El síndic de Barcelona planteja crear espais per fer botellots
Notícia: El síndic de Barcelona planteja crear espais per fer botellots
Comparteix
Bondia defensa que siguin espais controlats i on s'informi sobre els efectes de l'abús de l'alcohol
Els nous contenidors, adaptats a cada barri AJUNTAMENT DE BARCELONA
Així és el nou servei de neteja que estrena Barcelona
Notícia: Així és el nou servei de neteja que estrena Barcelona
Comparteix
Comencen a canviar-se els contenidors en cinc districtes de la cutat
Un grup de persones fa servir el 6 de març de 2022 un carril bici en obres a la Gran Via com a pàrquing improvisat / ESM
Un carril bici en obres de Barcelona, convertit en un pàrquing furtiu
Notícia: Un carril bici en obres de Barcelona, convertit en un pàrquing furtiu
Comparteix
L'estacionament improvisat se situa a la Gran Via, a l'altura del carrer de Sicília i s'hi han arribat a concentrar una desena de vehicles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa