Un home ha resultat ferit greu aquest divendres a la matinada al ser tirotejat per arma de foc a Sant Adrià de Besòs. Els fets han passat al carrer Tarragona, al barri de Sant Joan Baptista de la ciutat de la perifèria de Barcelona i no gaire lluny de la platja. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i mantenen el secret sobre les actuacions.

Segons fonts consultades pel TOT Barcelona, la víctima és Valentín Moreno, conegut com l’assassí de la Vila Olímpica. Va ser declarat culpable per matar a cops de peu un jove de 24 anys a la Vila Olímpica, l’any 2000. Va ser condemnat amb cinc persones més, però va evitar la presó perquè tenia 17 anys quan va cometre l’homicidi. Faltaven només hores perquè fos el seu aniversari i adquirís la majoria d’edat al complir els 18 anys.

L’estat de la víctima apunta a crític. Es troba hospitalitzat en un estat extremadament greu i es tem per la seva vida.

Les primeres informacions assenyalen que el succés ha succeït al voltant d’un bar del carrer Tarragona de la localitat barcelonina. Diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i el Servei d’Emergències Mèdiques es van desplaçar al tram de carrer on van ocórrer els fets, que es va acordonar, segons s’aprecia a les imatges a què el TOT Barcelona ha tingut accés.  

L’agressió no s’ha produït al barri de la Mina, com han apuntat algunes informacions. La preocupació i la tensió va planar aquest passat estiu a la Mina després que s’encadenessin una sèrie de successos no vinculats entre si, en una zona a tocar amb el límit amb Barcelona i castigada des de fa molts anys per la venda de droga, la pobresa i problemes d’infrahabitatge.

El primer crim que va aixecar l’alarma va ser quan un noi va resultar malferit després de ser apunyalat al braç el juliol passat. Just una setmana després i gairebé al mateix lloc del fet anterior, un home va morir de la ganivetada que un altre li va propinar. La baralla es va atribuir a dos toxicòmans que freqüentaven el barri. Mes i mig després, al setembre, dues famílies es van enfrontar a trets després que dos adolescents -un de cada família- s’apallissessin. Dies més tard, un home d’una de les famílies va disparar un altre cop enmig del carrer, a mode d’amenaça. El conflicte es va saldar amb alguns integrants d’una de les famílies portagonistes de l’esbatussada marxant-se del barri durant algunes setmanes per tal de calmar els ànims.

Més notícies
El Salvador Juan ha desaparegut aquest dilluns a Barcelona / Mossos d'Esquadra

Un home de 40 anys desaparegut a Barcelona

Notícia: Un home de 40 anys desaparegut a Barcelona
Comparteix
Se l'ha vist per últim cop al barri del Besòs i el Maresme i necessita mediació
Notícia: Un home de 40 anys desaparegut a Barcelona - Mobile
Una parella d'agents de la Guàrdia Urbana, patrullant a la Rambla / GUB

La Urbana localitza sa i estalvi el noi de 15 anys desaparegut a Gràcia

Notícia: La Urbana localitza sa i estalvi el noi de 15 anys desaparegut a Gràcia
Comparteix
La família del menor no tenia notícies seves des del dilluns
Notícia: La Urbana localitza sa i estalvi el noi de 15 anys desaparegut a Gràcia - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa