Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un apunyalament deixa un home malferit d’un braç a la Mina
  • CA

Un home ha patit una agressió per arma blanca aquest dimarts al matí al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. Segons expliquen els Mossos d’Esquadra, la víctima presenta ferides d’importància en un braç a causa de l’apunyalament. El Servei d’Emergències Mèdiques ha mobilitzat tres unitats i ha trasllat l’afectat en estat greu a l’hospital del Mar.

Els Mossos afegeixen que l’agressió ha ocorregut sobre les 10.00 hores al carrer Saturn, a tocar del terme municipal de Barcelona. Els agents no han efectuat de moment detencions i han obert una investigació per aclarir els fets. Fonts coneixedores dels fets relaten que la víctima ha patit talls molt profunds al braç i ha perdut una gran quantitat de sang.

La policia catalana ha intervingut en altres apunyalaments en els últims dies en diferents punts de Barcelona. Un home va resultar ferit el passat diumenge a la nit al rebre una ganivetada en una baralla al districte de Ciutat Vella. A més, els Mossos van detenir la setmana passada un individu que va ferir un altre home amb una arma blanca al coll al barri de la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc.

Més notícies

L’historiador Josep Maria Monferrer cedeix a l’Arxiu Municipal de Sant Martí un fons de més de 10.000 documents i 4.000 imatges JORDI PLAY
Barcelona rescata la història de la Mina i el Camp de la Bota
Notícia: Barcelona rescata la història de la Mina i el Camp de la Bota
Comparteix
L’historiador Josep Maria Monferrer cedeix a l’Arxiu Municipal de Sant Martí un fons de 15.000 documents que ajuden a completar la història contemporània de la ciutat
Bus per anar a la platja del Fòrum / Ajuntament de Sant Adrià
Busos especials perquè veïns de Sant Adrià vagin a prendre el sol mentre la platja continua tancada
Notícia: Busos especials perquè veïns de Sant Adrià vagin a prendre el sol mentre la platja continua tancada
Comparteix
El servei gratuït és conseqüència de la detecció de substàncies cancerígenes a la sorra del municipi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa