Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el temps previst a Barcelona durant la Setmana Santa
  • CA

La Setmana Santa ha tornat amb temps benèvol aquest cop. El pronòstics meteorològics s’alien aquest cop amb qui gaudeixi d’uns dies de festa i s’augura que el temps serà propici per gaudir al carrer, després de dos anys en què la festivitat s’ha vist marcada per la pandèmia.

El Meteocat preveu temps asolellat i benigne a Barcelona pel que resta d’aquest divendres, al llarg del cap de setmana i també durant el dilluns de Pasqua. La previsió augura estabilitat durant els pròxims tres dies a la ciutat, amb temperatures agradables, al voltant dels 20 graus durant el que resta de Divendres Sant i al llarg d’aquest dissabte.

Els termòmetres, però, podrien experimentar una lleugera baixada diumenge: el mercuri podria situar-se aleshores una mica per sota dels 20 graus en les hores centrals del dia i davallar al voltant dels 15 graus durant la tarda i el vespre.

El pronòstic vaticina cels clars al llarg de tota la Setmana Santa a Barcelona, on no es preveuen ruixats, tan habituals altres anys en aquestes dates de l’any. Aquest divendres, però, el cel estarà esquitxat per núvols a la ciutat, encara que no s’esperen precipitacions en cap cas.

El bon temps acompanyarà els padrins i els fillols durant la tradició de les mones del dilluns de pasqua, amb màximes que podrien superar els 20 graus. El temps afable, però, podria esguerrar-se a partir de dimarts i dimecres, quan s’intueix que alguns plugims podrien ruixar Barcelona. A més, les temperatures podrien descendir, encara que les màximes seguirien fregant els 20 graus.

Enguany està costant que la primavera imperi a la ciutat. Després d’uns mesos de sequera, març va ser tan gris que els meteoròlegs de l’Observatori Fabra van certificar que va ser el mes amb menys hores de sol a Barcelona des de 1968. El mes passat va acomiadar-se amb una calamarsada sobtada i abril va arrencar amb temperatures insospitadament fredes, quan el termometre va enfonsar-se als zero graus el 2 d’abril i una nevada va enfarinar superficialment l’endemà el Tibidabo, que va regalar imatges insòlites a Barcelona a l’inici d’una primavera a qui li ha costat espavilar-se.

Més notícies
Un esportista en l'edició dels Jocs d'Hivernde 2018 / Mikael Helsing / Europa Press
El Síndic de Greuges vol que Barcelona també voti en la consulta dels Jocs
Notícia: El Síndic de Greuges vol que Barcelona també voti en la consulta dels Jocs
Comparteix
Ribó proposa incorporar el Barcelonès al cens i canviar la data de la votació
Tall d'un tram del carrer Gran de Gràcia durant el cap de setmana / Ajuntament de Barcelona
Nou Barris s’allibera dels cotxes durant tres dies en un tram de 700 metres
Notícia: Nou Barris s’allibera dels cotxes durant tres dies en un tram de 700 metres
Comparteix
El 23 d’abril, el 28 de maig i el 18 de juny el passeig de Fabra i Puig, entre la plaça del Virrei Amat i l’avinguda Meridiana, estarà lliure de trànsit
Trànsit a Barcelona / Jordi Play
Retencions en l’operació sortida tot i sortir menys vehicles de Barcelona
Notícia: Retencions en l’operació sortida tot i sortir menys vehicles de Barcelona
Comparteix
Complicacions a l'AP-7 per enllaçar amb la costa, tant en sentit Girona com en direcció a Tarragona
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt marxen de la plaça Catalunya cap al Camp Nou / IN
VÍDEO Milers de seguidors de l’Eintracht col·lapsen el centre de Barcelona
Notícia: VÍDEO Milers de seguidors de l’Eintracht col·lapsen el centre de Barcelona
Comparteix
Envaeixen la calçada per dirigir-se al Camp Nou, tot i que molts d'ells no tenen entrada per accedir a l'estadi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa