Detingut l’agressor principal de la pallissa a un menor a Sants-Montjuïc

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció de l’agressor principal de la pallissa que va patir un menor d’edat a Can Batlló, al districte de Sants-Montjuïc, el 3 de gener passat. Així, ja són set les persones implicades que han estat localitzades i arrestades per la policia catalana, segons ha anunciat a través de Twitter.

La policia de la Generalitat també ha arrestat una noia, que és menor d’edat. Dels altres cinc detinguts, quatre han quedat en llibertat, i un cinquè, que va ser detingut ahir, ha passat a un centre de menors. Els Mossos mantenen la investigació oberta, segons han anunciat a Twitter.

A banda d’agredir la víctima, els autors dels fets li van robar el telèfon mòbil. Els agents van poder recuperar l’aparell i el van tornar al seu propietari. L’agressió es va enregistrar en vídeo i es va difondre a les xarxes, on es va viralitzar. L’endemà de l’incident, el 4 de gener, el jove va denunciar l’agressió i el robatori a comissaria.

La pallissa ha portat reaccions de tot tipus, des de la utilització política per part de Vox fins a una concentració de rebuig.

Nou comentari

Més notícies
Dos joves colpegen un altre noi a prop de Can Batlló, a Sants / YouTube

Llibertat vigilada per a quatre menors implicats en la cruel agressió a Sants

Un jutjat de menors ha imposat mesures cautelars per evitar que s’acostin a la víctima
Naus del recinte fabril de Can Batlló / ACN - Gemma Sánchez

El noi atacat a Sants es defensa: ni és autista ni ha “tocat culs” a les agressores

Perfils de l'entorn dels agressors i comptes falses l'han sotmès a una segona victimització