Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El noi atacat a Sants es defensa: ni és autista ni ha “tocat culs” a les agressores
  • CA

El jove víctima d’una cruel agressió en grup ha fet un pas endavant a les seves xarxes socials per agrair la solidaritat rebuda però també per defensar-se d’acusacions i descripcions inadequades. Explica que no és autista i desmenteix que hagi “tocat culs” o assetjat sexualment de cap forma a noies presents a l’atac, com haurien fet córrer a les xarxes alguns dels implicats i altres falsos perfils. El noi ha rebut una veritable allau de missatges a través d’Instagram, la xarxa on s’ha viralitzat principalment el cas.

“Tothom que diu que sóc autista, no és veritat, i no he tocat culs a ningú. No facin cas d’això”, demana en una història d’Instagram. Exposa alguns dels falsos missatges difosos per desacreditar-lo, com un d’un suposat pare d’una noia assetjada i colpejada, del que demostra que fa servir una imatge baixada d’internet. “Jo no he violat a ningú, jo això no ho faria en la vida, tinc molt cor i sóc una persona a qui no agraden els problemes”, diu en una altra imatge difosa.

Històries d’Instagram del noi agredit en grup a Sants / Instagram

Els Mossos d’Esquadra han anunciat aquest dimarts a la nit que han detingut ja dues persones com a presumptes agressors principals, n’investiguen una tercera i han identificat a la resta de presents als fets. A més, el mòbil que li van robar al noi ha estat recuperat i retornat.

Aquest dimarts a la tarda s’ha celebrat una concentració per protestar contra l’agressió. A banda, el cas ha generat una gran onada de solidaritat. No obstant, l’extrema dreta ha aprofitat el cas per llançar missatges d’odi contra els immigrants, perquè asseguren que els joves involucrats són d’origen estranger, tot i que no hi ha confirmació oficial i hi hauria també participants autòctons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa