Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut proposa que Barcelona segueixi en fase 2 una setmana més
  • CA

El departament de Salut proposarà al govern estatal que la ciutat de Barcelona segueixi en fase 2 a partir de dilluns que ve. Així, descarta que la fase 2 duri només una setmana i pretén que la capital catalana s’hi mantingui almenys una setmana més. A la mateixa regió sanitària de Barcelona es troben l’àrea metropolitana i el Garraf i el Penedès. En aquest sentit, Salut ha recordat en un comunicat que, a partir d’avui, l’avenç en el procés de desescalada serà igual a Barcelona, l’àrea metropolitana, Garraf i Penedès.

Com és habitual en el procediment de desconfinament, la Generalitat ha traslladat la proposta al ministeri de Sanitat, que ha de validar-la. Aquesta tarda el departament de Salut, dirigit per Alba Vergés (ERC), ha enviat els informes que donen suport al plantejament català perquè els estudiïn.

Salut ha destacat que el pas d’una fase a una altra es basa en la “conjunció de factors múltiples”. Pel que fa a la situació general del país, ha posat en relleu que “es manté l’evolució a la baixa” del risc epidemiològic i ha valorat l'”impuls” a l’atenció primària per al diagnòstic i seguiment de nus casos.

Més notícies
La plaja de Sant Sebastià de Barcelona, el 23 de maig / S.B.La plaja de Sant Sebastià de Barcelona, el 23 de maig / S.B.
Fase 2 a Barcelona: manual d’ús per al canvi més complicat de la desescalada
Notícia: Fase 2 a Barcelona: manual d’ús per al canvi més complicat de la desescalada
Comparteix
L'efecte capitalitat, la mobilitat i les platges fa que la desescalada a la ciutat sigui més enrevessada i plena de normes difícils de recordar que enlloc
El transport públic està preparat per l'entrada de Barcelona a la fase 2 / S.B.
10 coses del transport públic que has de saber per començar la fase 2
Notícia: 10 coses del transport públic que has de saber per començar la fase 2
Comparteix
Manual d'ús del metro i el bus de Barcelona per aquesta nova etapa del desconfinament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa