Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Saló Eròtic de Barcelona torna després de tres anys
  • CA

Després de tres anys sense el principal festival de l’erotisme i sexualitat de Barcelona per la pandèmia de la covid-19, torna el Saló Eròtic de Barcelona. I ho farà del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron de Barcelona. És per això que els organitzadors reivindiquen una edició “més revolucionària, feminista i inclusiva” que les d’abans.

La 29a edició servirà per reivindicar la normalització dels cossos no normatius i l’eròtica sexual. “Per aquest motiu la nova imatge del festival ha estat creada per la dissenyadora Marina Salazar, coneguda recentment per l’icònic pit que va dissenyar per a l’actuació de Rigoberta Bandini en la passada edició del Benidorm Fest”, explica la organització, a través d’un comunicat de premsa. “Salazar, que destaca pels seus uns dissenys trencadors, divertits i molt visuals, ha volgut transmetre a través de la reinterpretació de figures de la mitolgia grega, la inclusivitat i la diversitat corporal en l’erotisme. Els diferents cartells plasmen l’oposició entre l’antiguitat i la modernitat però alhora la connexió entre aquests dos conceptes”, afegeixen.

Disseny del cartell de la 29a edició del Saló Eròtic de Barcelona / Saló Eròtic de Barcelona
Disseny del cartell de la 29a edició del Saló Eròtic de Barcelona / Saló Eròtic de Barcelona

“El Saló Eròtic vol ser un espai de diversió, de retrobament i de descobriment i aprenentatge de nous plaers. Per aquest motiu, una de les novetats destacades d’enguay seran la creació d’un nou espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre sexualitat o un espai artístic d’art eròtic que comptarà amb il·lustracions, pintures, fotografies i altres peces, instal·lacions i representacions artístiques vinculades amb l’eròtica“, diuen els organitzadors.

Una altra de les grans novetats del Saló serà que el porno es veurà en espais més íntims i reservats i serà el públic qui decidirà quins vol anar a veure. Les representacions oferiran una mirada inclusiva, feminista i reivindicaran la normalització dels cossos diversos. Hi estaran representats tots els gèneres per a visibilitzar totes les maneres de viure la sexualitat. El Saló, que vol acollir tot tipus de plaers, també inclourà una zona de shibari, de BDSM i de tantra. 

L’esdeveniment també comptarà amb una un ampli mercat de productes eròtics, exposicions, presentacions de llibres, un espai de tatuatges i una còmoda zona gastronòmica. A finals d’abril es posaran a la venda les entrades del Saló Eròtic de Barcelona i es donarà a conèixer la programació i artistes confirmats. La sol·licitud per demanar acreditacions de premsa també s’obrirà a finals d’abril. 

Més notícies
El Saló Eròtic de Barcelona vol ser més educatiu i feminista
Notícia: El Saló Eròtic de Barcelona vol ser més educatiu i feminista
Comparteix
L'edició d'enguany, que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre a la Vall d'Hebron, presenta una profunda renovació de continguts
Calendari de 1954 il·lustrat amb 'Golden Dreams', la famosa fotografia que Tom Kelly va fer a Marilyn Monroe per al primer número de Playboy / Font: Museu de l’Eròtica
Museus curiosos de Barcelona que desafien els 5 sentits
Notícia: Museus curiosos de Barcelona que desafien els 5 sentits
Comparteix
Cinc espais expositius per a una experiència disruptiva amb cadascun dels sentits
El David contempla la ciutat de Barcelona / Mar Martínez
La prostitució s’adapta a la nova normalitat
Notícia: La prostitució s’adapta a la nova normalitat
Comparteix
Els professionals del sexe ofereixen proves PCR als seus clients o serveis amb mascareta
Una parella al barri de Vallecas, a Madrid / Europa Press
Sexe en temps de pandèmia: reduir “al mínim” les relacions
Notícia: Sexe en temps de pandèmia: reduir “al mínim” les relacions
Comparteix
L'Agència de Salut Pública de Barcelona explica que la masturbació personal és una de les pràctiques segures

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa