El Saló Eròtic de Barcelona vol ser més educatiu i feminista

L'edició d'enguany, que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre a la Vall d'Hebron, presenta una profunda renovació de continguts

El Saló Eròtic de Barcelona, que se celebrarà del 3 al 6 d’octubre, prepara una “evolució” dels seus continguts per ser més “feminista, inclusiu, obert, reflexiu i entretingut enfocat a oferir una visió global i evolutiva de la sexualitat”, sobretot pel que fa als rols de gènere i a la diversitat sexual. L’edició d’enguany vol plantar les bases del futur del saló perquè busca “representar la societat del futur”.

El lema d’aquest any serà ‘Hem de parlar’ i se centrarà en continguts marcats per una profunda “reflexió sobre el futur i la llibertat” sota la direcció creativa de Carles Valdés, director dels vídeos virals promocionals dels últims anys i que compartirà el lideratge amb Juli Simón. Per això s’ha apostat per ampliar l’oferta formativa del saló que es va estrenar l’any passat i que van ser molt sol·licitades pels assistents. Hi ha previstes més de 100 sessions formatives entre tallers, conferències i col·loquis.

Una altra novetat seran les experiències artístiques, com un túnel d’art immersiu; quatre sessions de microteatre pensades per provocar la reacció del públic –creades en exclusiva per la directora Alix Gentil–; o una zona d’experimentació sensorial ASMR, que busca presentar noves formes de plaer relacionades amb l’oïda i la vista. Els espectacles en viu també aprofundiran en la qualitat artística i la representació de la diversitat sexual.

Més informació

Nou comentari