Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Saló Eròtic de Barcelona vol ser més educatiu i feminista
  • CA

El Saló Eròtic de Barcelona, que se celebrarà del 3 al 6 d’octubre, prepara una “evolució” dels seus continguts per ser més “feminista, inclusiu, obert, reflexiu i entretingut enfocat a oferir una visió global i evolutiva de la sexualitat”, sobretot pel que fa als rols de gènere i a la diversitat sexual. L’edició d’enguany vol plantar les bases del futur del saló perquè busca “representar la societat del futur”.

El lema d’aquest any serà ‘Hem de parlar’ i se centrarà en continguts marcats per una profunda “reflexió sobre el futur i la llibertat” sota la direcció creativa de Carles Valdés, director dels vídeos virals promocionals dels últims anys i que compartirà el lideratge amb Juli Simón. Per això s’ha apostat per ampliar l’oferta formativa del saló que es va estrenar l’any passat i que van ser molt sol·licitades pels assistents. Hi ha previstes més de 100 sessions formatives entre tallers, conferències i col·loquis.

Una altra novetat seran les experiències artístiques, com un túnel d’art immersiu; quatre sessions de microteatre pensades per provocar la reacció del públic –creades en exclusiva per la directora Alix Gentil–; o una zona d’experimentació sensorial ASMR, que busca presentar noves formes de plaer relacionades amb l’oïda i la vista. Els espectacles en viu també aprofundiran en la qualitat artística i la representació de la diversitat sexual.

Més notícies
El Saló Nàutic aposta per la sostenibilitat i el foment del turisme internacional
Notícia: El Saló Nàutic aposta per la sostenibilitat i el foment del turisme internacional
Comparteix
El president del saló fa una crida a Colau perquè assisteixi a la inauguració i doni visibilitat a l'acte
Més de 6,5 milions de passatgers han passat per l'Aeroport del Prat fins al febrer / ACN
El Prat manté un fort creixement gràcies als viatgers internacionals i al MWC
Notícia: El Prat manté un fort creixement gràcies als viatgers internacionals i al MWC
Comparteix
Amb aquestes xifres l’aeroport, que estrena el nom Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, tindria una projecció de 54 milions de passatgers pel 2019

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa