El president del Col·legi de Metges diu que “podem pagar cars” els excessos en les sortides del nens

Les imatges que es van veure ahir en diversos punts de Barcelona amb acumulació excessiva de gent en el primer dia sortides infantils per alleujar el confinament ha fet saltar algunes alarmes. Tot i que en tot moment ha de quedar clar que la majoria de gent va seguir les recomanacions sanitàries, el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, va posar el crit al cel al final de la jornada perquè, al seu entendre, “massa gent” es va saltar els consells per evitar contagis de covid-19. Segons el seu punt de vista, si aquesta situació es manté “ho podem acabar pagant molt car”. “El desconfinament s’ha de fer bé, això d’avui no es pot repetir“, alertava en una piulada al seu compte de Twitter, on és molt actiu. Va demanar “responsabilitat” per respecte als professionals sanitaris, als malalts de covid-19 i a les persones que han mort víctimes de la malaltia causada pel coronavirus SARS-CoV-2.​

La mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que havia estat la veu més alta per demanar al govern estatal que permetés les sortides infantils, va fer també una crida a la responsabilitat.

Comentaris

    un tipo que vive en Tabarnia Abril 27, 2020 | 11:53
    pero aixo ho mana el GOBIERNO DE EGPAÑA, no? es te que cumplir amb el que manant, no? i el Sr. Illa, está per sobre seu, no? es mes coneixador que voste, no?
    Vicenç Ramoneda Abril 27, 2020 | 14:21
    Pares passejant amb els seus fills pel matí i mares passejant amb els mateixos nens per la tarda no deu ser correcte, no? A més, les distàncies eren de mig metre o menys. No es podria imposar el circular per la dreta als carrers i avingudes? Mira que n'és de senzill! Multa de mil euros i aviat s'haurà acabat!

Nou comentari

Més notícies

Els nens i les nenes prenen els carrers de Barcelona: “Hi ha molta gent”

Aprofiten el matí per estrenar el salconduit que els permet passejar durant un màxim d'una hora
Diverses famílies a la plaça del Raspall cap a les 13 hores / Cedida

Alerten de possibles excessos aprofitant el primer dia de passejos per als nens

Alguns veïns avisen que hi ha famílies que no han respectat les normes marcades pel ministeri de Sanitat

Colau crida a recordar les “recomanacions de seguretat” per als passejos amb nens

El portaveu del grup municipal d'ERC critica el "poc seny" d'algunes famílies

“Amb el coronavirus, els metges han de prendre decisions èticament més difícils que mai”

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, assegura que els sistemes sanitaris europeus no estaven preparats per a una epidèmia com la de Covid-19