El president del Col·legi de Metges diu que “podem pagar cars” els excessos en les sortides del nens

Jaume Padrós assegura que "massa gent" no va complir les recomanacions sanitàries en el primer dia de passejos infantils per alleujar el desconfinament

Les imatges que es van veure ahir en diversos punts de Barcelona amb acumulació excessiva de gent en el primer dia sortides infantils per alleujar el confinament ha fet saltar algunes alarmes. Tot i que en tot moment ha de quedar clar que la majoria de gent va seguir les recomanacions sanitàries, el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, va posar el crit al cel al final de la jornada perquè, al seu entendre, “massa gent” es va saltar els consells per evitar contagis de covid-19. Segons el seu punt de vista, si aquesta situació es manté “ho podem acabar pagant molt car”. “El desconfinament s’ha de fer bé, això d’avui no es pot repetir“, alertava en una piulada al seu compte de Twitter, on és molt actiu. Va demanar “responsabilitat” per respecte als professionals sanitaris, als malalts de covid-19 i a les persones que han mort víctimes de la malaltia causada pel coronavirus SARS-CoV-2.​

La mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que havia estat la veu més alta per demanar al govern estatal que permetés les sortides infantils, va fer també una crida a la responsabilitat.

Més informació

Comentaris

    un tipo que vive en Tabarnia 27/04/2020 11:53 am
    pero aixo ho mana el GOBIERNO DE EGPAÑA, no? es te que cumplir amb el que manant, no? i el Sr. Illa, está per sobre seu, no? es mes coneixador que voste, no?
    Vicenç Ramoneda 27/04/2020 2:21 pm
    Pares passejant amb els seus fills pel matí i mares passejant amb els mateixos nens per la tarda no deu ser correcte, no? A més, les distàncies eren de mig metre o menys. No es podria imposar el circular per la dreta als carrers i avingudes? Mira que n'és de senzill! Multa de mil euros i aviat s'haurà acabat!

Nou comentari