Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Premi multimilionari per a un únic encertant de la Primitiva a Barcelona
  • CA

Premi gros de la loteria espanyola per a un jugador afortunat. Una butlleta registrada en una administració del barri de la Verneda, a Barcelona, ha resultat ser l’única encertant de l’últim sorteig de la Primitiva. Qui disposi de la combinació guanyadora acapararà per a ell sol el pot acumulat del sorteig: ingressarà ni més ni menys que 32 milions d’euros, una quantitat d’aquelles que de ben segur que canvien la vida de qui se l’embutxaqui.

Del desconegut nou multimilionari només se sap que va consignar la butlleta amb les xifres guanyadores a un establiment situat al número 160 de la Rambla de Prim, al districte de Sant Martí. La combinació bescanviable per una fortuna és la formada pels números 2, 48, 12, 49, 46 i 32, de complementari el 38 i el 7 de reintegrament.

En total, l’únic encertant cobrarà 32.082.326,40 euros. Feia més de dos mesos que el pot de La Primitiva anava engreixant-se, sense que cap jugador aconseguís encertar el sis números de la combinació per apoderar-se del premi. La malastrugança s’ha trencat aquest dissabte i la sort ha volgut que tot l’import acumulat vagi a parar a les mans d’un sol jugador.

La quantitat repartida des del comerç de la Verneda és força inusual. Per fer-se una idea, el sorteig més popular de la loteria espanyola, la Grossa de Nadal, té com a ganxo un primer premi de quatre milions d’euros per qui posseeixi una sèrie completa amb 10 butlletes del número guanyador. En cas de comptar amb un dècim de la Grossa, el pessic és de 400.000 euros.

Tot i ser un import excepcional, no és el premi de loteria més alt que mai hagi caigut a Barcelona. L’honor li correspon a un altre únic encertant de la Primitiva, que va dur-se un pot enorme l’octubre de 2015, acumulat després de 25 setmanes sense cap guanyador en el sorteig: va rebre 101,7 milions d’euros gràcies a una combinació validada a una administració de loteria del carrer Pere IV, al Poblenou. La quantitat pagada fa gairebé set anys és tres cops superior a la que el propietari de la butlleta encertant s’embutxacarà ara, si bé totes dues són quelcom més que una bona picossada.

Més notícies
L'interior del bloc de pisos cooperatius de la Borda / Lacol
Premi Mies Van der Rohe pel bloc d’habitatges cooperatius La Borda
Notícia: Premi Mies Van der Rohe pel bloc d’habitatges cooperatius La Borda
Comparteix
La Comissió Europea reconeix el caràcter "transgressor" de la promoció de Sants-Montjuïc
Cementiri de contenidors de la Verneda amb un generador per a la il·luminació / Cedida
El ‘cementiri’ de contenidors menys sostenible de Barcelona
Notícia: El ‘cementiri’ de contenidors menys sostenible de Barcelona
Comparteix
Està il·luminat tota la nit amb focus alimentats per generadors dièsels
Mossos d'Esquadra durant la batuda contra venedors de loteria dominicana / CME
Batuda contra botigues que venien loteria il·legal dominicana
Notícia: Batuda contra botigues que venien loteria il·legal dominicana
Comparteix
La policia ha inspeccionat 29 locals on es comercialitzaven butlletes per a 12 sortejos sense permís
El propietari de l'administració de loteria del Makro ensenyant els números del sorteig del Nen / ACN - Elisenda Rosanas
La Loteria del Nen somriu amb part del segon premi a Barcelona
Notícia: La Loteria del Nen somriu amb part del segon premi a Barcelona
Comparteix
Part del 44.469, premiat amb 75.000 euros per dècim, s'ha venut a Barcelona, que esquiva aquest cop el primer premi, que ha anat a parar a Logronyo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa