Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Loteria del Nen somriu amb part del segon premi a Barcelona
  • CA

La Loteria del Nen ha deixat un pessic a Barcelona. Part del segon premi ha caigut, que correspon al número 44.469, a la ciutat. El número s’ha venut també en altres administracions catalanes i de la resta de l’Estat. A la capital catalana, el número premiat es venia a punts de venda situats, al Corte Inglés, al centre comercial de las Arenas i a Diagonal Mar, entre d’altres, informa l’ACN. Qui en tingui un dècim s’embutxacarà 75.000 euros.

En tot cas, el primer premi -dotat amb 200.000 per cada bitllet guardonat- ha sigut esquiu aquest cop a la capital catalana, que sí que va tocar parcialment l’any passat a Barcelona. Aquest cop, però, la grossa ha anat a parar a Logronyo.

Abans del sorteig d’aquest dijous, Barcelona havia gaudit de bona sort els últims anys amb la Loteria del Nen. El primer premi -de dos milions d’euros a la sèrie- va caure íntegre el 2019 a la capital catalana, quan el número afortunat va ser el 37.142. La ciutat es va dur part del primer premi l’any passat, el 19.570, molt repartit arreu de l’Estat. Des del primer sorteig de 1914, la grossa del Nen ha tocat 37 vegades a Barcelona.

La Loteria del Nen distribueix en total 700 milions d’euros en premis. El primer premi és de 200.000 euros per dècim, la meitat que la Grossa de Nadal. Els afortunats amb el segon premi cobren 75.000 per dècim i qui tingui un bitllet guardonat amb el tercer premi ingressa 25.000 euros.

Enguany, hi havia a diposició a la demarcació de Barcelona dècims per valor de més de 75 milions d’euros. Segons Loteries i Apostes de l’Estat, suposa una consignació mitjana de 13,08 euros per ciutadà. Al conjunt de Catalunya, els números disponibles equivalien a un cost de més de 101 milions d’euros.

Només a la demarcació de Barcelona, l’any passat es van vendre dècims a la demarcació de Barcelona per un valor de gairebé 62,5 milions d’euros, prop d’11 euros per habitant. La demarcació catalana amb més despesa per ciutadà fa un any enrere va ser Lleida, amb 19,08 euros per persona.

Més notícies
Recollida d'arbres de Nadal, avets i branques / Vicente Zambrano González
La llista dels 227 punts on dipositar els arbres de Nadal a Barcelona
Notícia: La llista dels 227 punts on dipositar els arbres de Nadal a Barcelona
Comparteix
Els avets i les branques recollides es reciclen com a adob pels parcs i jardins de Barcelona
Assistents a la cavalcada de Reis de 2022 / Jordi Play
L’assistència a la cavalcada de Barcelona cau a menys de la meitat
Notícia: L’assistència a la cavalcada de Barcelona cau a menys de la meitat
Comparteix
La Guàrdia Urbana calcula que es van aplegar 425.000 espectadors, lluny del rècord de 950.000 persones de 2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa