La plataforma Cap Raval Nord Digne manté la Misericòrdia com a millor ubicació

La proposta conjunta de la Diputació i el Govern no convenç els veïns, que seguiran ocupant la capella

La plataforma CAP Raval Nord Digne ha decidit aquest divendres al vespre en assemblea mantenir l’ocupació de la capella de la Misericòrdia, que segueix defensant com la millor ubicació per al nou Centre d’Atenció Primària. Els membres de la plataforma s’han mostrat decebuts pel fet que en el ple de l’Ajuntament de Barcelona d’avui no s’ha revocat la cessió de la capella al Macba

Alhora que s’ha acordat estudiar la proposta de Govern i Diputació de Barcelona de construir un nou cap en un solar propietat de la segona administració annex al museu. Atès que no hi ha hagut una decisió “definitiva”, la plataforma ha decidit mantenir l’ocupació, segons ha explicat a l’ACN un portaveu de l’entitat, Iñaki García.

El Macba denuncia l’ocupació

García, que ha explicat que el Macba els ha denunciat penalment per l’ocupació de l’espai, ha subratllat que construir un nou cap en un solar des de zero no és, en cap cas, “immediat”, per la qual cosa reiteren que la millor ubicació, i la més ràpida de posar en funcionament, és la capella de la Misericòrdia.

El portaveu de la plataforma també ha explicat que compten amb el suport del sector sanitari i de diverses entitats i no ha descartat que hi hagi mobilitzacions en el mes que falta per al pròxim ple municipal, on es podria prendre una solució definitiva sobre la proposta de Govern i Diputació i sobre la cessió de la capella al Macba.

Més informació

Nou comentari