El Pacma entrega 230.000 signatures per demanar justícia per la Sota

El partit animalista ha criticat Ada Colau per justificar l’actuació de l’agent de la Guàrdia Urbana

El Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (Pacma) ha entregat aquest dilluns a l’Ajuntament de Barcelona més de 230.000 signatures que ha recollit a través de la seva pàgina web per demanar justícia per la gossa Sota. L’animal va morir abatut per un tret d’una agent de la Guàrdia Urbana i diverses entitats animalistes en demanen la suspensió.

[r:1]

En un comunicat, el partit ha criticat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per haver defensat l’actuació policial “sense tenir oberta una investigació” i ha exigit que s’expulsi l’agent del cosa si es demostra que hi va haver abús de poder.

El portaveu del Pacma a Catalunya, Nacho Pascual, considera imprescindible que es depurin responsabilitats per l’actuació de l’agent com per la del seu cap més immediat. Pascual també ha demanat que es posin en marxa protocols d’actuació específics per casos amb animals involucrats, una mesura que fa anys que reclamen.

Més informació

Comentaris

  Wow 31/12/2018 4:56 pm
  Ull, que són més que tots els gironins i els lleidatans junts, eh, Colau!
  Observador2 31/12/2018 5:18 pm
  No servira per a res. Kolau és com és! és tan demòcrata que si no ve del seu partit no farà ni cas i dirà que és la dreta o qualsevol altra xorrada.
  miquel 01/01/2019 12:36 pm
  Ara suposo que recolliran signatures per l'atac a la protectora de Terrassa, amb dos gossos morts i 6 de ferits. Espero que també demanin una investigació.

Nou comentari