Colau assegura que no ha aparegut cap testimoni de la mort de la gossa Sota

L’alcaldessa Ada Colau ha explicat que encara no ha arribat testimoni visual de l’incident entre la Guàrdia Urbana i la gossa Sota, que va acabar amb la mort de l’animal després que l’agent disparés la seva arma reglamentària. Tampoc hi ha cap vídeo dels trets ni de moments abans. “Tant l’Ajuntament com la Guàrdia Urbana som els primers interessats en que es resolgui”, s’ha defensat Colau davant les crítiques per la manca de resolució del cas, i ha recordat que fa pocs dies va fer una crida a través de les xarxes socials perquè tot aquell qui pugui aportar proves sobre l’incident ho fes. 

Alhora que ha reiterat la commoció generalitzada que comparteix per la mort de Sota, ha demanat “prudència davant els rumors a les xarxes”, ja que no ha aparegut cap testimoni directe ni cap prova audiovisual dels fets. Segons l’alcaldessa, el fet que s’hagin escampat amb tanta lleugeresa “rumors falsos ha encès els ànims”. 

Mentrestant, des del consistori asseguren que s’estan revisant els protocols d’actuació perquè no es repeteixi una situació com aquesta mai més. Per això, s’estan reunint amb associacions animalistes, ha explicat Ada Colau, amb qui comparteixen la preocupació pel benestar dels animals, ja que “Barcelona sempre ha estat líder en la defensa dels animals”. Tot i la implicació de l’Ajuntament que ha recalcat l’alcaldessa, el Pacma continua denunciant la manca d’informació i el canvi de postura de Colau a les xarxes socials. Tant és així que dilluns el partit animalista va enviar per correu una denúncia administrativa contra el consitori per depurar responsabilitats i, a més, està reunint proves per interposar una altra denúncia, aquesta per via penal.

 

Comentaris

  Nar Desembre 27, 2018 | 12:34
  Cert, no hi ha testimonis, tots sabem q la fossa és viva
  Aquesta Colau només sap lo que li interessa Desembre 27, 2018 | 13:01
  Si deixem de banda els urbanos, el rodamòn, la gossa, i qui l'estava filmant agonitzant, ha afegit
  fàstic de dirigents depravats Desembre 27, 2018 | 13:17
  La va matar o no, el guàrdia urbá de BCN? Potser encara s'havia d'haver matat en mig d'un espectacle públic, com als toros i que desprès diguessim, oh, sí, jo també ho he vist?. De la pregunta al nostre païs en diem excuses de mal pagador, alcaldessa.
  Observador2 Desembre 27, 2018 | 13:33
  Serà perque ningú es refia de les conseqüències de declarar en contra de la poli??? Pot ser????? A l'ex-activista ara convertida en stablishment no se li ha passat pel cap???
  Jordi Desembre 27, 2018 | 19:06
  No deixa de ser curiós que a un lloc tan transitat com la Gran Via no hi hagi cap càmera de seguretat just en el lloc on es van desenvolupar els fets

Nou comentari

Més notícies

La protesta per la mort de la gossa Sota es desborda

Centenars de milers de persones signen diverses iniciatives que exigeixen responsabilitats a Ada Colau i la Guàrdia Urbana pel cas de l'animal abatut a la Gran Via

El Pacma interposa la primera denúncia contra l’Ajuntament pel cas de la gossa Sota

La denúncia per via penal s'està preparant però necessita més temps

Colau demana testimonis de l’incident que va acabar amb la mort de la gossa Sota

L'alcaldessa assegura en un post a Facebook que cal material gràfic per a la investigació