L’atestat de la Guàrdia Urbana assegura que l’amo de Sota va incitar la gossa a atacar l’agent

Detalla que l'amo tenia una actitud "molt agressiva i amenaçadora" i que va animar la gossa a anar contra la policia

L’informe de la Guàrdia Urbana sobre la intervenció el 18 de desembre en què un agent va matar la gossa Sota assegura que l’amo de l’animal va incitar-lo a atacar la policia. Segons ha avançat La Vanguardia, l’atestat detalla que el propietari tenia una actitud “molt agressiva i amenaçadora” i va animar el gos “de manera clara a anar contra l’agent”. “Quan el gos saltava per tornar-se a abraonar contra l’agent sobre la part superior del cos, a la vora de zones vitals com el coll i la cara, aquest va témer per la seva vida a causa de l’agressivitat i velocitat amb què se li abalançava”, explica l’atestat. La Guàrdia Urbana recull que el gos estava “nerviós i alterat”, informa l’ACN. 

Arran del cas de la gossa Sota hi ha hagut diverses denúncies creuades. Per una banda, CSIF denunciarà PACMA per delictes d’odi contra la Guàrdia Urbana. De l’altra, l’entitat animalista Nova Eucària va denunciar ahir l’agent que va disparar la gossa. Paral·lelament, els sindicats del cos de policia ataquen l’Ajuntament i es defensen dels atacs i amenaces que, diuen, estan rebent arran del cas. 

Més informació

Comentaris

    Nèmesi 28/12/2018 11:11 am
    Mentiders !!!!!!!!!!
    Bernat C. 28/12/2018 12:51 pm
    Tot té una lògica, els animals no són els responsables, actuen segons lo que els ensenyen, o no ensenyen els seus amos. D'aquí es pot deduir la quantitat de poc civisme escampat per tota la ciutat.

Nou comentari