El CSIF denunciarà PACMA per delictes d’odi contra la Guàrdia Urbana pel cas de la gossa Sota

Acusen el partit animalista d'utilitzar de forma partidista l'actuació de l'agent

El sindicat Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha anunciat que presentarà una denúncia contra PACMA per delictes d’odi i discriminació contra la Guàrdia Urbana i l’agent que va matar la gossa Sota. La secció de l’Ajuntament del sindicat ha enviat una carta a Ada Colau en què demana que l’alcaldessa se sumi a la denúncia o que en presenti una. “Li exigim seguretat i defensa jurídica per a tots els seus empleats”, li etziba el CSIF a Colau en un comunicat.

[r:1]

El secretari d’organització del sindicat Eugenio Zambrano ha confirmat al TOT Barcelona que inclouran en la denúncia als “internautes” que hagin fet comentaris contra la Guàrdia Urbana i l’agent que va disparar la gossa. A més, ha detallat que la presentaran “després de Reis” i que ara mateix estan recopilant “tot allò publicat a les xarxes socials”. 

CSIF ha recordat a Colau l’ús que va fer del documental Ciutat Morta per “desgastar l’exalcalde Xavier Trias” i ha dit que ara el PACMA està utilitzant de forma partidista el cas de la gossa Sota de la mateixa manera. 

 

Més informació

Nou comentari