Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’oci nocturn preveu una sortida massiva per Halloween

La majoria de les discoteques obriran dilluns a la nit per celebrar la festa de Halloween. De fet, 9 de cada 10 locals nocturns de Barcelona obriran a les portes de la castanyada i preveuen un augment de la facturació del 10%. Són dades d’una enquesta del Gremi d’Empresaris de Discoteques de Barcelona i Província i Coca-Cola, que mostra també l’optimisme que hi ha dins del gremi nocturn. El 63% dels locals considera que dilluns vinent serà millor o molt millor que el d’abans de la pandèmia.

Es preveu, així una sortida massiva, i part dels locals d’oci nocturn també ampliaran la seguretat. Un 47% afirmen que posaran més agents encarregats de la seguretat de les persones. I més, veient que darrerament s’han produït alguns incidents en establiments relacionat amb les festes nocturnes. Les agressions sexuals van pujar un 31% just abans de la pandèmia i, aquest estiu, s’han fet famosos les punxades a noies tant a Lloret com aquí a Barcelona.

El cas del jugador de rugbi

L’última setmana es va conèixer la mort del jugador de rugbi Liam Hampson a la Sala Apolo de Barcelona. Una mort sobtada fruit d’una “caiguda de 10 metres”, tal com va dir els Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona. L’Apolo va dir, en un comunicat, que estaven “enormement commocionats” per un accident “imprevisible”. L’Apolo, des d’un primer moment, va voler aclarir “qualsevol assumpte relacionat amb el fatídic accident”. 

Dies més tard, RAC1 va poder explicar que el sistema de videovigilància va captar com el jove, en lloc de baixar per les escales que condueixen de la sala principal a la zona de lavabos, sortia per una porta d’emergència que comunicava amb una sala petita i obria una altra porta que s’utilitza per evacuar la discoteca en cas d’emergència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa